140.000 de semnaturi ii bat la usa lui Ciorbea. Avocatul Poporului a chemat jandarmii – VIDEO

news

Un grup de tineri s-a prezentat, marti, la sediul Avocatului Poporului pentru a-i inmana lui Victor Ciorbea o lista cu aprox. 140.000 de semnaturi prin care i se cere demisia.

Grupul a fost intampinat de forte de ordine, jandarmi si politisti. Ciorbea a fost de acord sa primeasca la discutii sapte dintre tineri, insa le-a cerut sa lase telefoanele sau aparatura de inregistrare la usa.

Tinerii au refuzat sa participe la discutii in aceste conditii: „Este o bataie de joc la adresa acestui popor”.

„Suntem 127.000+ cei care cerem demisia lui Victor Ciorbea. Stiu ca multi dintre noi semnam petitii online si mai apoi ne intrebam daca ele au vreun efect. Ei bine, totul depinde de noi. Victor Ciorbea poate pretinde ca nu stie de semnaturile noastre. Asa ca hai sa-i batem la usa biroului si sa i le inmanam. In felul acesta, domnul Ciorbea va fi nevoit sa reactioneze”, scria ieri initiatorul petitiei, Tudor Bradatan.

El il acuza pe Ciorbea ca acorda „foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati”.

„Domnule Ciorbea, Suntem nemultumiti de felul in care va derulati activitatea, acordand foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati. Va cerem sa eliberati postul pentru cineva care pune interesul cetateanului pe primul loc.

(…) Cand au fost oameni calcati in picioare la Pungesti, nu a avut nicio apasare. Cand mii de persoane cu dizabilitati ar fi avut nevoie de implicararea sa, le-a intors spatele. Cand “scriitorii” din puscarii sau presedinti de partid certati cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat sa il ofere”, spune initiatorul petitiei.

Petitia poate fi semnata AICI.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: