2016, un an negru pentru legendele muzicii mondiale. Alti trei titani au murit de la inceputul anului

life

2016 se incheie trist pentru fanii lui George Michael.  Artistul a murit la varsta de doar 53 de ani. Alte trei legende ale muzicii mondiale au trecut in nefiinta in acest an.

In decursul anului, trei nume care au definit evolutia muzicii ne-au parasit: David Bowie, Prince si Leonard Cohen. Acum a plecat si George Michael.

Starul, care a lansat cariera cu trupa Wham! in anii 1980 si mai tarziu a continuat succesul sau ca interpret solo, „a murit in pace acasa”, in locuinta sa din Oxfordshire, in ziua de Craciun, a declarat impresarul sau.

Cauza mortii artistului ar fi fost insuficienta cardiaca, potrivit managerului cantaretului, Michael Lippman, citat de Press Association.

Politistii ancheteaza moartea lui George Michael drept „neasteptata, dar nu suspicioasa”, mai relateaza aceeasi sursa, citata de CNN.

Politia a declarat ca Serviciul de Ambulanta South Central a fost chemat la o proprietatea sa din Goring in Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora Romaniei). Ulterior, Politia a anuntat ca nu au existat circumstante suspecte.

Intr-o declaratie, impresarul lui George Michael a spus: „Este mare tristete, confirmam ca fiul nostru iubit, frate si prieten, George a trecut in nefiinta acasa dupa perioada de Craciun”.

Michael, care s-a nascut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vandut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acopera aproape patru decenii.

La inceputul acestei luni a fost anuntat ca producatorul si compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael la un nou album.

„Familia cere ca intimitatea lor sa fie respectate in aceasta perioada dificila si emotionala. Nu va fi nici un comentariu in acest stadiu.”

In 2011, Michael a amanat o serie de concerte dupa ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

Dupa tratamentul intr-un spital din Viena, el a aparut cu lacrimi in ochi in afara casei sale din Londra si a declarat ca a fost fericit ca a supravietuit.

Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a mentine caile respiratorii deschise si el a fost inconstient pe o parte a tratamentului din spital.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: