„Actiunile ei IRESPONSABILE au aruncat tara intr-o criza PROFUNDA” – Editorial EVENIMENT in Germania

news

merkel-hs_3432099b

„Merkel se afla in fata ruinelor politicii sale privind azilul”, titreaza publicatia „Junge Freiheit”, articol care potrivit site-urilor de monitorizare a traficului pe internet este cel mai distribuit in aceste momente pe retelele de socializare din Germania.

„Cancelarul s-a ferit sa anunte reintroducerea controalelor la frontiera, l-a trimis pe ministrul de Interne la microfon. A stiut de ce face asta, actiunile ei iresponsabile au aruncat Germania intr-o criza profunda.

Fara a cere acordul Parlamentului sau al poporului, Merkel a deschis portile Germaniei. Conventia de la Dublin a fost de facto suspendata. Zeci de mii de refugiati au luat cu asalt trenurile spre Germania. Stirea ca Republica Federala va primi refugiati in numar nelimitat a dezlantuit o furtuna in Orientul Mijlociu. Insa lozinca lui Merkel, ‘Putem face acest lucru’, s-a prabusit duminica sub presiunea realitatii necrutatoare”, scrie „Junge Freiheit„.

Publicatia noteaza apoi ca, chiar daca a fost trimisa politia la frontiere, Merkel a pierdut controlul, iar valul de refugiati nu mai poate fi incetinit. „Germanii cosntruiesc case pentru noi”, este zvonul care circula acum in taberele de refugiati din Siria, Afganistan si Irak.

„Si acum, d-na Merkel? Ce va face guvernul federal, acum cand in Austria izbucneste haosul, pentru ca solicitantii de azil vor sa vina cat mai repede in Germania? Ce va face guvernul federal atunci cand vor izbucni revolte in Ungaria printre refugiatii dezamagiti? Ce va face guvernul federal atunci cand mass-media va da imagini cu copii cu ochii mari care doresc ‘Germania’?”, mai scrie publicatia.

Concluzia este amara.

„Introducerea ‘temporara’ a controalelor la frontiere nu va rezolva criza. Acestea ofera Germaniei doar un scurt ragaz. Si apoi? Este infricosator ca Merkel nu stie raspunsul la aceasta intrebare. Ea se afla in fata ruinelor propriei sale politici”, se incheie articolul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...
  • Constantin Topor

    Merkel .dupa parerea mea,ar face bine s-ai trimita pe toti islamistii inapoi,sa refuze sa m-ai fie vasalul masoneriei,si s-ai implice direct pe cei care au provocat acest haos,stie ea foarte bine cine sint aceste persoane,grupurile de interese de peste ocean,care m-ai mult s-au m-ai putin majritatea sefilor de stat din uniune le-au devenit fie vasali fie slugi.

  • Pingback: „Actiunile ei IRESPONSABILE au aruncat tara intr-o criza PROFUNDA” – Editorial EVENIMENT in Germania – Aktual24 | B.I.G'S BLOG()

  • civis

    „Si acum ce va face guvernul federal ?” Pai pana acum ce a facut ? Ca doar Merkel nu-i singura la guvernare, ca nu-i monarh absolutist. Din cate imi dau seama din afirmatiile porta-vocilor germane solutiile propuse pana acum pentru stoparea fluxului de refugiati de razboi sirieni din Irak, Afganistan, Pakistan, Bangladesh, Libia, etc… nu functioneaza. Probabil ca se vor inghesui toti in Germania si tarile limitrofe vor inchide apoi granitele, urmarind cresterea economica a lui Frau Merkel. Asta daca nu cumva pana atuncea poporul si guvernul va face totusi ceva.

  • Boroastru

    solutia finala pt jihadisti