„Ati imbatranit degeaba, maestre, v-ati asumat rolul de sarlatan”. Mircea Diaconu, sanctionat pentru promovarea conspiratiilor cu Soros

news

Mircea DIACONU

Europarlamentarul Mircea Diaconu este cea mai noua voce care se alatura corului de politicieni care ataca presupusa implicare a miliardarului George Soros in Romania. Insa Doaconu nu reuseste sa isi joace rolul prea bine, admiratorii sai s-au grabit sa-l sanctioneze.

„Este la moda, zilele acestea, subiectul Soros: are el o tinta, vrea sa ne faca rau? Pe tema asta mi-am amintit de un episod din tinerete, petrecut la Teatrul Bulandra. Un mic actor vine la cabina si imi spune: M-am certat cu X, care era si inca este un mare actor. Iar eu i-am zis: Nu te supara, nu poti sa te certi cu X, trebuie sa fii macar de acelasi calibru cu al lui ca s-o faci. Poate s-a suparat marele actor X pe tine, dar invers nu se poate…

Asa si cu Soros, calculele si tintele lui de destabilizare sunt la nivel de regiuni mari, poate parti ale globului pamantesc… Din acest motiv, mi se pare extrem de periculos. Au reusit, in timp, sa-si faca un fel de ‘armata’ civila, nevazuta, care ma tem ca are deja multe realizari”, a scris Diaconu pe Facebook.

Au urmat mai multe postari critice privind comentariul sau. Cea care a adunat cele mai multe like-uri ii apartine unui tanar care l-a declarat drept „sarlatan” pe Diaconu.

„Ati imbatranit degeaba, maestre. V-a tampit postul ala in Parlament si goana dupa pensiile speciale pe care vi le votati. Ar trebui sa fiti un exemplu in promovarea corectitudinii si a valorilor morale, mai ales ca ati fost toata viata o personalitate. Vad ca v-ati asumat rolul de sarlatan din Filantropica si in viata de zi cu zi”, este cel mai apreciat comentariu la postarea lui Diaconu.

Screen Shot 2017-07-17 at 21.54.39

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...
 • camily

  Ce putea sa faca actorul care a fost ales europarlamentar de spalatii pe creier de latrine si cu banii lui voiculescu , decat sa se alature corului de slugi ale hotilor ce au pus mana pe putere ? cu un trecut de mic profitor, sotia ,fiica de general de securitate , care a ajutat noua putere fesenista in zilele revolutiei, promovand un guvern comunist -ile verdet – generand revolta multimii din piata palatului care a strigat „fara comunisti ! ” .ma asteptam la traseul asta ,un actor oportunist care a aruncat la cos realizarile sale pentru a servi pe cei ce i-au oferit un loc banos si foarte comod in parlamentul european , unde in loc sa-si serveasca tara, serveste o clica de hoti … rusine!

 • radu

  Trebuie sa fii de nivelul diavolului masonic globalist ca sa spui adevarul ?

 • andrei mihai

  Mana intinsa trebuie sa spuna si o poveste , nu?

 • Hoașcă

  Cand a fost mircia diaconu o personalitate?! Cand juca in Mere rosii? Cand ii ridica replica la fileu lui Toma Caragiu? Cand bălea dupa un post bine platit si dormea in studiourile hantena3? Asta ar vinde-o si pe măsa pentru o pensie si o sinecura grasa

 • DumitruRizoaica

  „Spalatii” pe creieri sunt opozantii sarlatanului Basescu???

  Lingatorii de ..Bas reprezinta ..normalitatea???

 • Dorin Ciobîcă

  Mircea Diaconu, cunoscut publicului pentru rolurile de tolomac, a făcut pe prostu-n filme şi-a rămas aşa.