Averea IMPRESIONANTA a „jurnalistului” Robert Turcescu. Candidatul PMP ii eclipseaza pe toti ceilalti concurenti la Primaria Capitalei

news

turcescu

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu conduce in topul averilor declarate la inscrierea in cursa, cu aproape 500.000 de euro in cele 18 conturi pe care le detine, numeroase proprietati si actiuni.

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, detine terenuri intravilane si agricole care insumate au o suprafata de peste 11.000 mp in Stefanesti, Mogosoia, Sulina, Golesti, sectorul 6 si un loc de parcare in sectorul 4, dobandite prin contracte de vanzare-cumparare, potrivit declaratie de avere din dosarul de candidatura depus la Biroul Electoral Municipal, scrie gandul.info.

Robert Turcescu are o casa in sectorul 2, de 168 de mp, pentru care a facut un credit ipotecar, patru apartamente in Bucuresti si unul in Pitesti.

Cadidatul PMP la Primaria Capitalei nu are masina pe numele sau, dupa ce anul trecut a vandut un autoturism Volkswagen Tiguan, in valoare de 15.000 de euro. Acesta nu are are bijuterii, ceasuri sau obiecte de arta sau de cult care insumate sa depaseasca 5000 de euro, potrivit declaratiei de avere.

Fostul jurnalist a deschis pe numele sau 18 conturi bancare, cel mai vechi fiind deschis in anul 2001. In cele 18 conturi bancare, Turcescu are aproximativ 1.300.000 lei, 173.279 euro si 12.170 de dolari.

Candidatul PMP la functia de primar general are actiuni la OMV Petrol, Romgaz, Oil Terminal, Albalact, SNTGN Trannsgaz si la alte aproximativ zece companii.

Robert Turcescu a declarat venituri de 2.811 de lei, provenite din salariul de administrator la SC Camera 1 SRL, 370 de lei, din drepturi de proprietate intelectuala, 11.400 de lei din chirii, dividente din actiunile de la Fondul Proprietatea de 6.680 de lei, dobanzi de 13.253 de lei si tranzactii bursiere de 236.858 de lei.

Sotia lui Robert Turcescu a declarat venituri de 6.185 de lei.

Veniturile lui Robert Turcescu au sporit cu 35.000 de euro in urma botezului fiicei sale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...
 • Marius Mioc

  „Robert Turcescu are o casa in sectorul 2, de 168 de mp, pentru care a facut un credit ipotecar, patru apartamente in Bucuresti si unul in Pitesti”. Dacă are atîtea locuințe, cum a primit și vilă ANL? Locuințele ANL nu sînt pentru cei care nu mai au o altă locuință, acesta fiind motivul propagandistic cu care statul justifică ajutarea lor de a obține o locuință? Din impozitele mele a fost ajutat locativ unul care mai are 4 locuințe? http://jurnalul.ro/stiri/observator/cartierul-vip-seful-anl-se-da-privat-11833.html

  • miky

   Oare cu casa de la ANL ce o fi facut?

 • miky

  Beseala se rasplateste….astia sunt „iuda” epocii moderne..acoperitii si propagandistii contra cost..
  Se vand cu principii cu tot pentru un pumn e arginit .unul azi, maine o casa ANL, pomaine un teren doua,, ,functii, avantaje..etc..

 • Anton Beton

  Da, mai, dar sa ti-o tragi cu o curva e ca si cum te-ai saruta cu limba cu Radu Beligan. Basescu e fotogenic in compania aiai. Plus ca, chiar daca esti avizat sau nu, cand pleaca curva pleaca si banii.

 • Doina

  Nu numai ca este ” acoperit” , mai este si ” FOARTE CINSTIT” ! Atâta avere ! De unde ?

 • Mircea Groza

  Fostul lui coleg la B1 ,Radu Banciu,zice ca le-a obtinut prin santaj.

 • Intelectualii sunt burgheji. Apiratia la avere decenta, măcar Merţan, e fireasca.