Avertisment, se pune la cale ceva grav impotriva lui Iohannis: „A ramas ultima noastra reduta pentru a mentine Romania in randul tarilor civilizate”

politica

iohannis 2

Ciprian Ciucu, consilier general in Bucuresti din partea PNL, avertizeaza ca PSD va declansa, peste un an, un atac „direct si frontal asupra Presedintelui Iohannis”. El spera ca presedintele va face „ceva” pentru a „creste voci credibile si sonore, pentru ca atunci, cand va fi sa fie, sa nu se trezeasca singur”.

Ciucu se asteapta ca atacul impotriva presedintelui sa fie condus de Gabriela Firea, impreuna cu televiziunile pe care PSD le controleaza deja.

„Dupa ce-i vor mai ciunti, bucatica cu bucatica, din atributii, incercand sa-l izoleze, PSD va declansa atacul direct si frontal asupra Presedintelui Iohannis, la anul pe vremea asta. Toata masinaria lor de propaganda va inventa teme false si-l vor toca, nu marunt, cum o toc eu pe Gabriela Firea, ci mecanic, intr-un malaxor. Si nu cu argumente si informatii reale, cum fac eu cu Firea, ci cu minciuni si alegatii.

Probabil ca Firea chiar va conduce atacul, din fruntea televiziunilor pe care deja le are. Eu am incetat sa o subestimez in data de 6 iunie 2016.

Si atunci, ma intreb, va fi Presedintele singur, sau va avea voci credibile si suficient de sonore care sa-l sprijine? Va fi suficienta firava presa independenta si societatea civila, ele insele aflate sub asaltul PSD? Nu stiu ce sa zic acum, vom vedea. Dar ma gandesc si eu asa, in mintea mea, face ceva Presedintele pentru a creste voci credibile si sonore, pentru ca atunci, cand va fi sa fie, sa nu se trezeasca singur, prea tarziu?

Eu cred ca a venit momentul sa se gandeasca si la viitor. A ramas ultima noastra reduta pentru a mentine Romania in randul tarilor civilizate”, a scris Ciucu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Ovidiu Genius

  Din punctul meu de vedere este că președintele nu va fi niciodată singur, de partea lui va fi întotdeauna U.E.care îl consideră din familie ….restul fiind ,,cantitate neglijabilă ,, care este ignorată civilizat /rece, tipic occidentului.

  • Dinu Pasca

   Nu ,numai UE il va sustine ,ci si noi cei din tara trebuie sa-l sustinem si sper sa fim mult mai multi decat ei de aceasta data.

 • dan viorel

  Parerea mea este ca presedintele lucreaza „pas cu pas” la DEZINTEGRAREA Romaniei !!!

 • Cosmin Madalin Neacsu

  nu va fi mereu viitor sau prezent , cum a fost , mereu a existat doar trecut

  • Cosmin Madalin Neacsu

   intrebari ?

 • Anoo Koo

  Ce-ar putea face Mototolul Mut? Să pună de o vacanță cu consoarta, în țările calde.