Barbatul care a murit de doua ori dezvaluie ce este DINCOLO de moarte

life

Sasha Eliasson, in varsta de 22 de ani,  a relatat pe platforma Reddit prin ce experiente a trecut dupa ce si-a pierdut semnele vitale de doua ori. Prima oara cand a murit, s-a intamplat din cauza ranilor foarte grave cu care s-a ales in urma unui accident de motocicleta, iar a doua oara, cand a primit, post chirurgical, foarte multe medicamente.

Tanarul a declarat ca nu si-ar fi dat seama de moartea sa pentru cateva minute, daca nu i-ar fi spus medicii. Desi este ateu, experienta aceasta nu l-a facut sa-i fie frica de moarte.

Medicii i-au spus barbatului ca fost gasit fara semne vitale si au crezut ca a decedat. Al doilea episod s-a desfasurat in timpul unei interventii chirurgicale pe care a suferit-o la cateva luni de acelasi accident. Ambele episoade au durat circa doua minute, timp in care medicii au reusit sa-l readuca la viata.

mort2

Barbatul a povestit pe reteaua de socializare ca, in acel timp, a fost ca intr-un somn fara vise in care totul era negru si ca nu a vazut lumea de apoi asa cum se spune.

„As vrea sa spun ca da, dar adevarul este ca in ambele dati nu am fost acolo. Totul era intunecat. As spune ca a fost ca atunci cand tragi un pui de somn, fara sa visezi. Te trezesti si ai impresia ca ai dormit foarte mult timp, dar, de fapt, au trecut doar 15 minute. De asemenea, a fost foarte epuizant sa revin la viata. M-am simtit de parca mi-as fi folosit toata energia din corp”, a declarat tanarul pe platforma Reddit.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,


loading...

Comentarii: