Basescu scoate in evidenta jocul lui Firea: „De ce miile de asistati social nu sunt scosi la deszapezire? Au sange albastru?”

politica

militari

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, afirma ca deszapezirea arterelor secundare si a trotuarelor din Bucuresti se poate face si cu ajutorul asistatilor social.

„Dar asistatii social? Doamna primar general Gabriela Firea a apelat la cativa puscariasi, jandarmi, sportivi si militari pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare. In regula. Dar oare de ce nu apeleaza doamna Firea la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc lunar cu alimente si sume de la bugetul statului? Sau acestia sunt votantii cu sange albastru ai PSD care nu trebuie deranjati?”, a scris Basescu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune ca „oricum deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare doar dand din gura nu se poate”.

„Trebuie dat si din lopata”, conchide Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Negruti Daniel

  Dar tu de ce nu ieși la deszăpezire, ai fost parazitul suprem al acestei țări, am votat 7,4 milioane să pleci de la Cotroceni, ai stat împotriva voinței poporului român, PARAZITULE

  • Basescu a fot angajat si a lucrat si platit impozite pe salariu, spre deosebire de asistati, din care, multi, sunt perfect apti de munca. Si nu, nu a stat decat impotriva unei parti apoporului roman. Chiar si cu fraudarea referendumului de catre Dragnea, tot au fost mai multi care nu au vrut un presedinte pesedist.

  • bogdan

   esti un imbecil spalat pe singurul neuron pe care-l ai, probabil esti un asistat social … mars

  • Tanti Aglaia din Turtumizda

   exact! 7,4 milioane de putori asistate imputite!