Basescu intervine in scandalul „gaurii de 10 miliarde” si anunta ce pune la cale Dragnea: „Reteta propagandistica este perfecta”

politica

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca social-democratii invoca „greaua mostenire” deoarece au constatat ca nu exista resurse bugetare pentru acoperirea promisiunilor electorale.

„Cu priceperea-i ‘pretutindenara’, Dragnea a depistat nici mai mult nici mai putin decat lipsa a 10 — 14 miliarde lei din bugetul de stat in luna decembrie 2016. Si pentru ca priceperea-i ‘pretutindenara’ acopera si justitia, Dragnea a gasit si vinovatii: premierul Ciolos, ministrul de Finante Anca Dragu, presedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, seful ANAF, ministrul Fondurilor Europene si nu in cele din urma presedintele Iohannis. In realitate, odata instalati la guvernare, pesedistii constata ca nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Si atunci ce scuza mai convingatoare decat ‘greaua mostenire’? Iar, daca ‘greaua mostenire’ o impanam cu o Comisie parlamentara de ancheta, reteta propagandistica este perfecta pentru a motiva introducerea unor noi taxe si impozite”, a scris luni Basescu, pe Facebook.

El a adaugat ca, in perioada urmatoare, va fi eliminata cota unica de impozitare. „Sa ne pregatim sa spunem adio cotei unice de impozitare. Tavalugul a pornit cu salariile mari, urmeaza firmele, proprietatile si, de ce nu, aerul. Asta a ‘uitat’ Dragnea sa spuna in campanie”, a afirmat presedintele PMP.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: