Basescu, pus la colt de tot mai multi lideri ai PMP. Mesaj transant transmis de catre un cunoscut europarlamentar

politica

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan nu este de acord cu amendamentele depuse de Traian Basescu la legea gratierii. 

„E simplu: cine a furat trebuie sa plateasca. In rest, avem multe lucruri de facut pentru oamenii cinstiti: scoli, spitale, investitii, autostrazi, pensii si salarii”, a scris joi europarlamentarul PMP Siegfried Muresan pe Facebook.

Traian Basescu a declarat, joi, ca „avem nevoie de un moment zero, o gratiere larga”. „A luat o data o mita, acuma nu ii distrugem toata viata. Asa a fost in tranzitie. Avem nevoie de un moment zero, o gratiere larga de la care sa spunem: ‘Oameni buni, stiti ce se poate intampla, asa ca terminati cu hotia’. Asa, tensiunea va ramane inca multi ani in societate. Si va mai spun ceva, sunt si abuzuri”, a spus Traian Basescu pentru Stirile TVR.

Si Robert Turcescu a criticat initiativa lui Basescu. Fara a i se adresa explicit lui Basescu, Turcescu spune pe Facebook ca „orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil si va duce la disolutia Partidului Miscarea Populara”.

Turcescu face o referire la o declaratie a lui Basescu din 2016, cand fostul sef al statului spunea ca „am obligatia ca in numele democratiei , impreuna cu toate resursele politice ale micutului PMP, sa asigur o opozitie ferma, fara compromisuri, fara jumatati de masura… Acesta pare sa fi fost destinul meu in politica: opozitia fara compromisuri la PSD”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: