Biofizician Rusia: „Oamenii se TRANSFORMA incepand din 21.12.2012, dar inca nu isi dau seama”

life

oameni

Un cunoscut biofizician din Rusia spune ca in corpul oamenilor au avut loc transformari importante in ultimii doi ani, dar inca nu si-au dat seama.

Omul s-a transformat in extraterestru si deja noi traim pe alta planeta, conform biofizicianului rus, Valentina Mironova. Potrivit acesteia, care are o experienta de 20 de ani la Centrul Cosmic al Rusiei, lumea noastra s-a schimbat fara sa simtim. Acest lucru s-a intamplat la momentul schimbarii cuantice, pe care multi l-au desemnat ca fiind 21.12.2012.

„Atunci toti au sarit in sus, spunand ca nu s-a intamplat nimic, dar evenimentul a avut loc de fapt, fara ca noi sa simtim”, spune femeia, citata de Retro.

„Oamenii de stiinta care lucreaza cu atomul de hidrogen au descoperit o pulsatie ciudata. In zece ani, intre 2003-2013, particula de protoni s-a micsorat cu 4%. Acest fapt are un impact semnificativ asupra omului si asupra mediului. Deoarece hidrogenul modificat se gaseste in apa, deci in toti oamenii, atunci si acestia se schimba la randul lor”, a continuat biofizicianul.

„Structura noastra biologica este deja alta, de aceea atat de multe medicamente nu mai au efect asupra noastra. Oricum, noi suntem acum extraterestri si traim pe alta planeta. Legile fizice care au dainuit pana in 2013, deodata au incetat sa mai aiba efect, deoarece densitatea materiei a devenit alta”, a mai spus Mironova.

Ea mai aduce un argument in sprijinul afirmatiilor sale, amintind cuvintele catorva intelepti ai vremurilor stravechi care spuneau: „Va veni un timp cand veti vedea Galaxiile de Aur”.

Telescopul german Spitzer a descoperit galaxii infrarosii care sunt de 60 de ori mai stralucitoare decat cele obisnuite. „In decembrie 2012, aceste galaxii nu se vedeau, iar in ianuarie 2013 au aparut pentru o zi. Sunt sau nu acolo?”, se intreaba rusoaica. Biofizicianul rus mai spune ca si corpul omenesc se schimba, cele doua parti ale creierului se transforma in altceva. „Treptat, corpul nostru va deveni tot mai usor si va incepe sa straluceasca”, incheie ea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...
 • victor

  Sa ne lase cu minciunile si manipularile !

 • Iulius Popa

  PROSTII ! În afară de faptul că timpul real și-a modificat durata percepută și apariția ” sincronismului ” anticipării evenimentelor este permanentă, nu pot să atribui acest fapt, decât vârstei și implicit experienței ! În mod logic : ”MEDIA” actuală, îmbătrânește împreună cu publicul său !!!

 • Lianne

  Dom*le Anghel Liviu, inteleg că dacă primești leafă, trebuie să și scri ceva, acolo. Dar crâmpeiele astea de delir o.z.n.-istic sunt peste poate de ridicole, bre, dom*le !
  Tanti biofiziciana aia cuantică, dacă o exista, trebuie de grabă dusă la psy, să-i regleze protonii cerebrali, până nu are loc micșorarea asimptotică spre zero a acestora.

  • Iulius Popa

   Tanti aia există, caută pe YOUTUBE ! Dar, poți crede funcție de educație !! Autorul, nu ți se adresează în mod personal, deci, nu-l jigni !

  • Despre liane si alte specii

   Si mai invata si sa scrii, daca tot doar(!) existi!

 • Dan Vasii

  Ce este aia ”schimbare cuantica” si pulsatie ciudata? Cum se poate micsora diametrul protonului? Protonul este o particula fundamentala compusa din quarci. Ce inseamna dimensiunea lui? Distanta dintre quarci? De ce s-ar fi schimbat? Cred ca respectiva nu prea stie ce vorbeste, sau nu stie sa explice pe intelesul omului de rand.

 • Dan Vasii

  In timp ce specialistii rusi isi dau cu presupusul si probabil ca au folosit o rigla gresita pentru a masura dimensiunile protonilor, americanii s-au pus pe treaba adevarata:
  In quantum physics, the creation of a state of entanglement in particles any larger and more complex than photons usually requires temperatures close to absolute zero and the application of enormously powerful magnetic fields to achieve. Now scientists working at the University of Chicago (UChicago) and the Argonne National Laboratory claim to have created this entangled state at room temperature on a semiconductor chip, using atomic nuclei and the application of relatively small magnetic fields.