Botosanenii au iesit in strada, satui de promisiunile mincinoase ale PSD. Protest cu peste 100 de masini – Video

news

Aproximativ 100 de proprietari de masini din mai multe localitati din Botosani au protestat, sambata, fata de starea proasta a drumurilor din zona de nord a judetului, informeaza Agerpres.

Soferi din Darabani, Mileanca, Havirna, George Enescu, Cordareni si Vorniceni au marsaluit in coloane cerand asfaltarea dumurilor judetene DJ 298 Vorniceni — Cordareni — George Enescu, DJ 293 Dorohoi — George Enescu — Mileanca — Codreni si DJ 298A Darabani — Lismanita — Mileanca.

Protestatarii cer conducerii Consiliului Judetean sa demareze de urgenta lucrarile de modernizare a acestor drumuri. Ei se plang ca starea proasta a drumurilor le afecteaza masinile si, implicit, bugetele personale, insa in acelasi timp sunt un factor care determina producerea de accidente rutiere.

Soferii au plecat, in acelasi timp, din Vorniceni si Darabani, finalizand protestul pe terenul de sport din localitatea Cracalia, comuna George Enescu.

Presedintele al Consiliului Judetean Botosani, principalul responsabil de starea drumurilor, este Costica Macaleti, membru PSD.

La inceputul lunii martie, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost in judetul Botosani special pentru a promite ca va rezolva situatia dezastruoasa a drumurilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: