Candidat PSD la Presedintie, isteric impotriva celor care sustin DNA: „Scelerati. Armata de mercenari, care da dovada de agresivitate imberba si ura vida”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, autopropus candidat la Presedintia Romaniei, are o noua iesire violenta impotriva celor care sustin DNA si lupta anticoruptie. Plesoianu se rafuieste de data aceasta cu USR, partid despre care spune ca este o „creatie a noii Securitati”.

„Lucratori ai Noii Securitati sunt in absolut toate partidele, mai multi sau mai putini. Exista insa un partid care e INTEGRAL creatia Noii Securitati: Uniunea Securistilor din Romania (USR). O gloata de #INSTIGATORI agresivi, a caror singura menire e aceea de a #hartui sub aparenta „implicarii sociale”. O mica armata de #mercenari care incearca sa dea senzatia unei majoritati prin agresivitate imberba si ura vida strigata. Un #fake-party care isi camufleaza evidenta minoritate prin urletul permanent din toti bojocii. Un produs scelerat destinat #manipularii si #catalizarii afectelor joase.

Uniunea Securistilor din Romania a stat la baza #manipularii de la inceputul anului. Virusii USR au fost primii care au fost trimisi sa contamineze – in Parlamentul Romaniei, in strada, oriunde. Iar acum – lucru pe care lesne il poate observa oricine le urmareste declaratiile – sunt scosi din nou la inaintare. Mesajul derutatului (pardon, deputatului) Adrian-Claudiu Prisnel e doar un exemplu, observat in scurta trecere…

Doua sunt concluziile:

1. Daca ar exista un prag pentru ABUZUL IN SERVICII, USR l-ar depasi de cel putin 100 de ori. Pentru ca USR este un #fake-party care exista DOAR pentru ca serviciile alea mega-„reformate” l-au creat.

2. Atunci cand grija de a nu deranja „#” depaseste cu mult grija de a nu-i dezamagi pe cei care te-au VOTAT MASIV, inseamna ca ai nevoie de un tratament intensiv cu TESTOSTERON!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

prisnel

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: