Cel mai TRIST castigator al unei medalii de aur la Jocurile Olimpice. Este ingrozit ca trebuie sa se intoarca in Coreea de Nord

sport

Screen Shot 2016-08-17 at 14.22.49

Pe langa medalia de aur, un sportiv din Coreea de Nord s-a ales ci cu un alt titlu de „glorie” la Rio: cel mai trist castigator de la Jocurile Olimpice.

Desi este doar al treilea reprezentant al tarii sale care castiga o medalie de aur, Ri Se-Gwang arata extrem de necajit pe podium. Ceilalti castigatori de pe locurile doi si trei zambeau cu gura pana la urechi, insa sportivului nord-coreean ii venea sa planga.

nord nord2

Foarte multi spectatori au sesizat starea de spirit a sportivului, comentand pe retelele de socializare ca acesta este ingrozit ca trebuie sa se intoarca in tara.

Screen Shot 2016-08-17 at 14.31.05

Sportivul a negat insa in fata jurnalistilor ca ar fi fost trist: „Eram plin de bucurie pentru ca pot sa-i aduc o victorie liderului nostru”.

Conform Daily Mail, sportivii nord-coreeni se afla sub atenta supraveghere a oficialilor de la Phenian. Sportivilor li s-au confiscat pana si telefoanele mobile Samsung oferite gratuit de catre organizatorii Jocurilor Olimpice.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...