Cine da lectii la TV. Rosca Stanescu a dat afara un jurnalist in urma solicitarii lui Adrian Nastase: „Nu o sa uit niciodata”

news

Jurnalista Camelia Tabacu dezvaluie un episod sinistru din redactia fostului ziar Ziua, care a fost condus de Sorin Rosca Stanescu. SRS l-a dat afara pe un jurnalist in urma unui ordin venti de la Adrian Nastase.

Camelia Tabacu si-a amintit de acest episod dupa ce a citit un val de injuraturi pe care Adrian Nastase i le adreseaza lui Radu Banciu de la B1 TV.

„Viata lui Adrian Nastase e un sir neintrerupt de minciuni, ratari si hotii de cea mai infecta speta. Si-a reprimat orientarea sexuala pentru a parveni cu ajutorul femeilor racolate din protipendada comunista, a furat, fara pauze de respiratie, tot ce s-a putut in anii de groaza in care a detinut puterea, si-a subordonat total presa, poruncind patronilor de publicatii concedierea imediata a ziarisilor care cutezau sa scrie chiar si aluziv la adresa lui (nu o sa uit niciodata cum, deranjat de o ancheta, i-a cerut lui Sorin Rosca Stanescu sa-l dea afara de la Ziua pe reporterul Sorin Ghica. Si SRS s-a executat, cel mai probabil din motive economice, iar noi, din redactie, am tacut ca lasii).

Creierul bolnav al acestui sinucigas ratat (nici glontul cu care a incercat sa-si ia viata nu a vrut sa patrunda in infectia din teasta lui) a mai avortat o mizerie infernala, o abjectie cu diactrice la adresa lui Radu Banciu, teleportata parca din vremurile in care invita sa i se numele ouale”, a scris Camelia Tabacu pe Facebook.

Nastase a publicat, marti, pe blogul sau, un text plin de invective la adresa lui Banciu.

„Ba, jigodie, de patru ani (cinci ani, deja – n.b.), ma insulti si imi jignesti familia – sotia, copiii – pentru ca ai frustrari cu Ceausescu. Probabil ca ai pitici pe creier. Incearca, ba, si cu medicamente. Ce ai facut tu, ba, in viata ca sa ma judeci pe mine si pe altii. Ai numarat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimuta la televizor in fiecare seara? Strangi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticla, ba gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Ba, intre tine si Tapalaga, il aleg intotdeauna pe Tapalaga. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urasti pe toti.

Imi spui tu mie ca am vrut, ca premier, sa inchid B1Tv? Ba, idiotule, cand a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, ba, gunoiule? Intreaba-l, ba, pe Paunescu si o sa-ti explice. Ca, pe urma, ati trecut la mancat frunza in Gradina Carpatilor, asta e o alta chestie. Asa se intampla cu viermii de matase…

De patru ani (cinci ani – n.b.) ma jignesti in fiecare seara, ba, jigodie. Ma acuzi ca am furat. Ce-am furat, ba? I-am furat bideul lu’ maica-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taica-tu? Sa fie sanatosi, ca nu am nimic cu ei desi puteau sa nu te scoata din incubator. Sigur, nu aveau de unde sa stie unde o sa ajungi. Ba, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de harti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost sa-l vezi, ba, jigodie? Nu trebuie sa-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca sa ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am facut pentru tara asta, ba, gunoiule? Daca poti sa mergi sa faci turism in toata lumea, asta mi se datoreaza si mie, redus mintal ce esti”,  a scris Nastase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: