Ciolos ramane FERM. Declaratii la Paris: „Romania nu accepta impunerea de COTE de refugiati”

news

ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu oferit televiziunii de stiri France 24, in timp ce se afla intr-o vizita la Paris, ca Romania isi mentine pozitia de a nu accepta cote obligatorii de primire a refugiatilor.

„Romania a spus clar ca nu se poate concepe un mecanism automat de distribuire a migrantilor, pe baza unor cote obligatorii, ca acest mecanism trebuie sa ramana voluntar si ca, in functie de posibilitatile de asimilare si integrare a acestor migranti, Romania poate face eforturi alaturi de celelalte state, dar eforturi care pot fi facute in mod real. Ne mentinem aceasta pozitie”, a spus Ciolos la France 24.

Intr-un interviu publicat duminica, cancelarul german Angela Merkel le-a cerut partenerilor europeni sa-si respecte angajamentele asumate la ultimul summit european pentru a face fata crizei refugiatilor, relateaza duminica EFE.

„Sper sa punem in practica pas cu pas ceea ce au agreat cele 28 de tari membre ale UE la ultimul summit. Putem depasi aceasta provocare doar impreuna”, a declarat Merkel intr-un interviu publicat duminica de Bild am Sonntag.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Victor Dogaru

  Romania nu accepta „cote” dar primește mii de imigranți. Colosi nu are nici o delegatie in alb din parte poporului Roman. Nu trebuie sa primi nici macar unul.

  • Anokoo Anoko

   Cslosz este acum ilegal la Bruxelles. Nu a respectat legea, nu are mandat de la Parlament.

 • Eugenia 49

  OPRITI Invazia araba in Europa!!!

 • „Un proiect pentru primirea imigranților a provocat o adevărată revoltă în localitatea Mădăras. Preotul – iezuit, Iulian Budau, dorește să înființeze un centru pentru imigranți. Acesta a început proiectul acum două luni, iar acum este gata pentru a îi găzdui pe imigranți. Problema, însă, este aceea că nici o autoritate locală nu a fost anunțată despre acest fapt. Localnicii au fost informați abia marți (26 ianuarie).

  Revoltați și supărați pentru cele aflate, aceștia împreună cu primarul, Ovidiu Duma, au venit astăzi în fața prefectului Eugeniu Avram pentru a îi cere să se implice și să clarifice situația. Deși preotul-iezuit, Iulian Budau, a declarat că este vorba despre zece persoane care au primit statutul de tolerați, după ce au trecut prin centrele de rezidență, localnicii nu vor să accepte acest centru sub nici o formă. Aceștia au spus că, dacă e nevoie, vor apela chiar și la violență pentru a rezolva situația.

  „Cetățenii erau foarte revoltați, vreau să îi liniștesc, am preluat-o ca pe o problema prioritară pentru Instituția Prefectului și pentru instituțiile publice din acest domeniu. Verificăm legalitatea acestui proiect, ce înseamnă el, cum se poate aplica”, a declarat Avram.”

  http://jurnaluldesatumare.ro/…/centru-pentru-imigranti…/

  Centru pentru imigranți la…

  JURNALULDESATUMARE.RO

 • De ce a folosit papa termenul de „invazie” ?

  Simplu.

  1)Pentru a semnala o criza , iar pentru „iesirea din criza” se vor cere si SOLUTIILE care vor deveni LEGI (la care toti se vor supune, ceilalti vor fi etichetati ca „egoisti”).

  2) Care ar fi acele „valori” care Papa Francisc vrea sa le CONSOLIDEZE in Europa si in mentalitatea imigrantilor cu ocazia invaziei arabe? Bineinteles valorile ECUMENICE la care el este SEF SUPREM(milosteniile,administrarea Euharistiei in ziua de Duminica, Anul Jubiliar al milei care deschide portile sfinte, ingrijirea si primirea refugiatilor prin parohiile catolice…) Acum este momentul PROPICE.. arabii au venit buluc in Europa, pentru a se converti la valorile ecumenice ?… „Ordo va Chao” ….”Scopul scuza mijloacele” , Welcome Ecumenic New World Order !!

  [ Papa Francisc a spus:”Acompaniați, serviți și apărați drepturile refugiaților, fiți credincioși idealului lui Pedro Arrupe” (14 noiembrie 2015, sursa: „Radio Vatican”). Acesta a fost îndemnul papei Francisc dat Serviciului Iezuit al Refugiaților , când liderul maxim de la Vatican, a primit la el, organizația catolică internațională activă în în peste 45 de țări. Organizația a fost creată acum 35 de ani de un iezuit vizionar, un General Superior al Ordinului Iezuit, pe nume Pedro Arrupe, numit și „profet” pentru că a avut viziunea cu „boat pupils” venind spre Europa. În memoria Generalui Iezuit, s-a scris (reeditat) recent cartea: „Arrupe martir al secolului XX și profet al secolului XXI”… Biograful iezuit Miguel Lamet aminteste ca un centenar de iezuiti si-au dat viata luptand pentru ideile Generalului Arrupe si al apararii drepturilor refugiatilor. Asa ca , astazi Europa este plina de refugiati… care vor fi primiti in parohii, … pentru a li se administra milostenia catolica…

  Papa Francisc:

  „Criza migraţiei care afectează Europa de aproape un an este de fapt o invazie arabă. Papa Francisc a făcut această comparaţie la o întâlnire cu un grup de credincioşi francezi. Dar spune că europenii nu ar trebui să se teamă, ci dimpotrivă să folosească acest moment pentru a se redescoperi şi pentru a-şi consolida valorile, informează Osservatore Romano.”

 • ss

  Ciolos ramane ferm, dar deja a adus primii 15 invadatori. Am inteles ca doar o familie cu copii. Restul, handralai si derbedei care se dau refugiati, o imagine cu care ne-am obisnuit deja. Din banii cui a fost platita calatoria derbedeilor? Pe noi de ce nu ne ia in seama cand ia astfel de decizii? Din cate am observat, oamenii nu sunt de acord cu primirea de „refugiati”. Apartenenta la UE nu e conditionata de cotele de migranti.

 • g

  Ciolos NU accepta dar primeste 6200 (deocamdata) de invadatori. UE trateaza pe acesti invadatori mai bine decat pe proprii cetateni. De refugiati n-ai voie sa te ei ca esti automat rasist, nazist, xenofob si alte asemenea dar pe cetatenii UE ai voie sa iti bati joc.

 • ggg

  Deja pasi „muliculturalisti” s-au facut de interzicere a ingradire a drepturilor majoritatii, sa nu-i ofenseze pe islamisti.
  „Autoritățile locale din Germania au început să retragă carnea de porc, pentru a nu jigni musulmanii”
  Urmeaza introducerea burkai, interzicerea alcoolului,instaurarea legii islamice sharia etc

 • Gregory Carlin

  Nici nu s-a uscat cerneala pe demisia fostului guvern, si deja actuala conducere tradeaza poporul Roman. Avem, in adevaratul sens al cuvantului, sute de exemple in care migratia musulmana a distrus si terorizat tara gazda. In Anglia, peste un milion de fetite au fost molestate sexual in ultimii 20 de ani de catre migranti Musulmani. Suedia e capitala violurilor in Europa, unde 1 din 4 femei o sa fie violate. Peste tot unde au mers, rata pedofiliei si violurilor s-a triplat (in cele mai fericite cazuri). In plus, noi platim bani de impozite pentru saracii nostrii, nu ca sa-i tratam, educam, si hranim pe straini. Uitati o mica mostra http://www.jewsnews.co.il/2016/01/07/472652/