Ciolos revine cu explicatii in cazul Antena 3: „Nu m-au INDOIT, nu am facut compromisuri”

news

Premierul Dacian Ciolos vine cu noi explicatii in privinta atitudinii adoptate in cazul evacuarii Antena 3. El tine sa precizeze ca nu facut compromisuri.

Ciolos a postat clarificarile pe pagina sa de Facebook, miercuri noaptea.

„1) Am salutat, sustinut si sustin in continuare fondul interventiei ‪#‎ANAF‬, atat in acest caz despre care discutam, cat si in general, cand interventia este justificata pe deplin de aplicarea legii si nu se lasa intimidata de presiuni de orice fel in a-si face treaba. Am comunicat direct fiscului sprijinul meu integral pentru tot ceea ce face ca sa aplice legea.
2) Regret MODUL in care a actionat ANAF in acest caz si in altele, prin descindere in forta care poate fi interpretata ca intimidare. Nu sunt de acord cu acest mod de actiune nici in acest caz, nici in general, fata de firme sau simpli cetateni contribuabili. Le-am solicitat sa aplice legea fara a utiliza astfel de practici, care risca sa discrediteze imaginea de institutie in slujba cetateanului. Acest gen de comportament ar trebui sa se schimbe. ANAF poate fi eficienta si respectata si fara sa creeze panica sau teama, aratand respect si fermitate fata de cei pe care ii controleaza.
3) Abordarea ANAF trebuie sa fie orientata pe aplicarea legii care sa nu lase impresia intentiei de a intrerupe activitatea entitatilor respective ci de a recupera bunurile sau resursele care apartin sau sunt datorate statului. Scopul, in aplicarea legii, nu este de a inchide firma, ci de a rezolva problema legala (care, in acest caz, este recuperarea imobilului)”, a scris Ciolos.

Numerosi internauti i-au reprosat ca s-a lasat intimidat de campania Antena 3 atunci cand a criticat ANAF. Unul dinre ei i-a spus ca s-a „indoit sub presiunea sistemului” pentru a-si pastra functia. Premierul a negat.

ciolos fb2

Un alt internaut i-a reprosat ca a ratat ocazia de a fi „un purtator de cuvant al noii Romanii”. Ciolos a tinut sa precizeze ca nu a facut compromisuri.

ciolos fb

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: