Ciolos, revoltat de o minciuna uriasa aruncata de Ponta: „O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult!”

politica

Dacian Ciolos a dezmintit, joi, afirmatiile lui Victor Ponta potrivit carora ar fi negociat cu Liviu Dragnea sa ramana premier si dupa alegeri.

„Vad ca Victor Ponta a zis azi ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult! Nu numai ca nu am negociat NIMIC cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu Premier sau altceva intr-un guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016.

La vremea aceea, am explicat foarte clar si de ce nu am candidat:

Am acceptat sa conduc un guvern independent care avea intre altele, sarcina sa organizeze doua randuri de alegeri. Nu puteam fi si arbitru si jucator. Am crezut si cred in continuare ca adevarata politica trebuie sa fie bazata pe onestitate si pe tinerea cuvantului dat, nu pe minciuna si manipulare.

Nu inteleg de ce Victor Ponta lanseaza astfel de dezinformari pe piata, dar va asigur ca voi continua sa fac politica asa cum imi spune constiinta, cu incredere si privind oamenii in ochi. Altfel, mai bine merg si-mi vad de meseria mea”, a scris Ciolos pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: