Ciutacu, reactie dupa ce a fost acuzat ca l-a inregistrat pe Basescu la ordinul patronului sau, Ghita. Nu-l crede aproape nimeni

politica

Realizatorul Romania TV Victor Ciutacu neaga ca l-ar fi inregistrat pe ascuns pe Traian Basescu. Inregistrarea, care a iscat un scadal urias pe scena politica, a fost difuzata recent de Sebastian Ghita la Romania TV.

Ciutacu incearca sa fie ironic si da vina pe „propaganda” fostului presedinte”

”Am facut multe inregistrari cu Basescu dupa emisiunile in direct pentru ca au fost date si in reluare. Vorbind ca pentru oamenii normali, dincolo de faptul ca nu am gasit vreun om care sa spuna ca ar fost inregistrati de mine in vreo ipostaza privata si clar nu o voi face la batranete. Cel putin una din cele inregistrari, ca e clar din ce se aude acolo, ca e clar ca au fost doua si una intr-o atmosfera de carciuma. A crede ca eu ies cu Basescu la spritz trebuie sa ai o anumita intelegere despre trecutul nostru comun care nu indica vreo apropiere in viata asta.

Pentru linistea tuturor, nu am baut niciodata un spritz cu Traian Basescu. A ma dezvinovati de ceva ce nu am facut mi se pare penibil. Hai sa fim realisti… Daca am ajuns ca eu sa fiu omul in care Basescu are incredere si sa imi marturiseasca taman mie cum l-au executat pe Dan Voiculescu atunci eu chiar cred ca Basescu ar trebui internat la spitalul de nebuni. Chiar mie sa imi marturiseaca cum a fost facut in mod securistic patronul postului TV la care am lucrat aproximativ 9 ani de zile cand pentru el eram un tonomat?

Ce mi se pare de filmele cu prosti e ca toata propaganda asta care l-a tot pupat in fund pe Traian Basescu, din motive materiale sau de subordonare la servicii, in loc sa comenteze ce zice fostul ei angajator… al propagadei, care nu a negat ca ar fi spusele lui comenteaza si se da peste cap sa afle cine a facut inregistrarile cu Basescu.

Si presupunand prin absurd ca am fi luat-o amandoi razna si eu si Basescu si el se apuca sa imi povesteasca securismele din timpul mandatelor lui iar eu ma apucam sa il inregistrez pe sest si sa ii dau lui Sebi Ghita ulterior crampeiele de marturisiri tot ce e ce mai important e continutul discutiilor in care Basescu spune cat se poate de clar cum functiona aparatul represiv pe care l-a stapanit vreme de 10 ani din care faceau parte si lingaii de-i pomenea el ca l-ar fi slujit voluntar dar despre care eu am mari dubii ca ar face ceva gratis”, a declarat Ciutacu pentru stiripesurse.ro.

Un specialist din Iasi a prelucrat inregistrarea difuzata de Romania TV. El spune ca vocea celui cu care vorbeste Basescu, alterata in varianta originala, ii apartine lui Ciutacu. „Comeseanul lui Basescu din inregistrarea lui Ghita. I-am luat frumusel vorbele si le-am rapidizat cu 10%. Mie mi-a rezultat Ciutacu. Pe film am pus ambele variante, mai intai inregistrarea, apoi varianta rapidizata”, a scris Sorin Avram pe Facebook.

Mai multi jurnalisti au comentat inregistrarea, afirmand si ei ca este vorba intr-adevar despre Victor Ciutacu.

screen-shot-2017-01-08-at-13-41-36

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: