Coalitia pentru familie, reactie furibunda dupa ce a fost acuzata ca are o agenda obscura si legaturi cu Rusia

news

Purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a afirmat intr-un videoclip de promovare a USR Liberal ca cei de la Coalitia pentru Familia sunt promotori ai leginarionarismului si putinismului, avand o agenda obscura.

Aceste afirmatii au suparat puternic Coalitia pentru Familie care l-a amenintat pe Dan Barna, care este si deputat, ca va suporta „consencinte juridice”.

„Initiativa noastra cetateneasca a fost avizata de catre Curtea Constitutionala, fiind un demers perfect admisibil intr-un spatiu democratic — in fapt, chiar cel mai democratic demers posibil, fiind vorba despre initiativa declansarii unui referendum. In acest context, consideram calomnioasa, vexatorie, denigratoare si defaimatoare eticheta aplicata de Dan Barna si USR Liberal in videoclipul respectiv de demers promovat de asociatii religioase, promotori ai legionarismului si putinismului, cu o agenda obscura care urmareste confiscarea libertatii, urmarind promovarea intolerantei in legislatie, educatie, sanatate, familie si impunerea controlului statului asupra vietii private, Referendumul intorcand Romania in trecut”, sustine Coalitia pentru Familie intr-un comunicat de presa.

„In aceste conditii, afirmatiile facute in videoclipul respectiv sunt nu doar false, neavand nicio sustinere in realitate, ci si profund denigratorii si defaimatoare, pentru care se va solicita antrenarea tuturor consecintelor juridice pe care ele le implica”, mai spune comunicatul transmis de Coalitia pentru Familie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: