CTP, ingrozit de nivelul de inteligenta al tineretului PSD: „Au dat raspunsuri de tinere maimute antropoide”

news

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat acid congresul TSD, care a avut loc duminica la Bucuresti, in prezenta lui Liviu Dragnea si a altor lideri de seama ai partidului. El a avut cateva remarci dure la adresa participantilor.

„Liviu Dragnea avut un discurs penibil in fata unei adunaturi de bezmetici. Am vazut niste interviuri cu tinerii, cu vlastarii din sala, despre cine este liderul partidului, care este orientarea PSD, si am auzit niste raspunsuri… Au dat raspunsuri de tinere maimute antropoide”, a declarat CTP la Digi24.

El a criticat si discursul lui Liviu Dragnea.

„Dragnea a debitat niste prefabricate verbale in fata unor tineri nauci si a unor domni, premierul Mihai Tudose si domnul Badalau, care aplaudau discret cu mainile in zona burtii”, a mai spus jurnalistul.

Citeste si: Inca un lider PSD cu functie grea care abia leaga doua vorbe: „Tinerii din intreaga lume vor determina cum arata lumea in prezent” – Video

Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social, a castigat duminica un nou mandat de presedinte al Organizatiei Tineretului Social-Democrat a PSD.

Petrea, care detine de doi ani presedintia TSD, a fost votat de aproximativ 2.121 de delegati prezenti la Congresul tineretului social-democrat care a avut loc la complexul expozitional Romexpo din Capitala. El a fost singurul candidat pentru aceasta functie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: