Dacian Ciolos ii raspunde unui postac care l-a acuzat ca urmareste la Bruxelles interesele altei tari. Referire la liderii PSD care merg fara demnitate sa ia „listute”

news

Dacian Ciolos i-a raspuns pe Facebook unui postac care a tinut sa ii spuna ca urmareste sa satisfaca interesele Frantei, nu ale Romaniei, in cadrul vizitei pe care o intreprinde la Bruxelles.

Dialogul a avut loc pe pagina de Facebook a lui Ionel Danca, fost consilier al lui Ciolos, la o postare in care era anuntata agenda fostului premier privind intalnirile de la Bruxelles.

„Agenda normala pentru un fost comisar european reprezentand Franta. Asta inseamna „agenda” lui Ciolos. Tot acesta a fost si argumentul instalarii sale in fruntea guvernului roman. Ca premier, il „recomanda” prestatia sa, egala cu propria-i parere despre executivul pe care l-a condus:”guvernul zero”!”, a scris postacul.

Acesta a avut insa marea surpriza ca Dacian Ciolos sa ii raspunda.

„Cat de usor este, domnule Sorin Mester sa repeti astfel de vorbe/clisee preluate de la altii si sa acuzi fara dovezi. Agenda lui Ciolos a fost intotdeauna si va ramane o agenda a Romaniei, dar nu o Romanie complexata si tematoare, care uraste pe cei care nu-i sunt parte a neamului, ci o Romanie care crede in ea si in cetatenii ei, care e demna si isi sustine punctul de vedere cu ARGUMENTE si nu isi trimite liderii sa ia listute cu ce au de facut dupa ce fac cate o prostioara acasa impotriva propriei demnitati”, a scris Ciolos.

Screen Shot 2017-03-20 at 22.23.16

Dacian Ciolos se afla la Bruxelles, in perioada 20-24 martie 2017, unde are programate intalniri cu inalti oficiali si lideri politici europeni. Vizita are loc in contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeana pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene. Totodata, in cadrul discutiilor, fostul premier va aborda teme sectoriale si subiecte de actualitate europeana de interes pentru Romania.

ti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: