Dacian Ciolos pune punctul pe i in scandalul care vulnerabilizeaza Guvernul Romaniei: „Unde sunt linistea si normalitatea promise?”

opinii

Fostul premier Dacian Ciolos afirma ca „galceava politica” la scara nationala „costa Romania enorm”.

„Guvernul are datoria sa guverneze in interesul societatii. Cum spunea deunazi si premierul Tudose, chiar daca mandatul politic vine de la o majoritate politica, Guvernul e al Romaniei. Si, totusi, pentru a cata oara intr-un an de guvernare PSD-ALDE avem parte de dispute publice intre membri ai Guvernului, care ar trebui sa lucreze ca o echipa in interesul Romaniei?! Unde sunt linistea si normalitatea promise? Acesta galceava politica la scara nationala, care e departe de a fi o confruntare politica de idei in interesul bunei guvernari, costa Romania enorm si ne costa pe fiecare dintre noi”, a scris Ciolos, vineri, pe Facebook.

Potrivit fostului prim-ministru, deciziile privind investitiile – crestere economica si locuri de munca, ratingul de tara – costurile creditelor pe care Romania le face pe pietele financiare, capacitatea de negociere a unui ministru sau a premierului in numele tarii noastre sunt influentate de stabilitatea si credibilitatea echipei guvernamentale.

„Doamnelor si domnilor guvernanti, bunastarea romanilor nu se creeaza din condei si nici la televizor, ci sta in deciziile, actiunile si credibilitatea dumneavoastra in fruntea tarii. Cu fiecare astfel de disputa intre cei a caror principala preocupare ar trebui sa fie guvernarea se intareste un singur lucru: neincrederea oamenilor in politicieni, o neincredere care macina temelia democratiei, un lucru mai grav decat orice guvernare vremelnica”, le mai transmite Ciolos membrilor echipei guvernamentale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: