Deputatul PMP care a tradat pentru PSD raspunde acuzatiilor ca a primit spaga: „Pot sa faca si doua plangeri penale impotriva mea”

politica

Deputatul care a demisionat duminica din PMP si a anuntat ca va activa in grupul parlamentar PSD, a declarat pentru Agerpres ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. El a raspuns insa si acuzatiilor ca ar fi fost recompensat pentru decizia sa.

„Nu mi-a dat nimeni nimic, sunt numai povesti. Le-am spus ca vreau sa votez motiunea pentru ca mi se pare o chestie normala, pentru ca eu vreau sa fie liniste in tara si cu asta basta. Nu mi s-a oferit nimic, de la nimeni (…) Pot sa faca si doua plangeri penale impotriva mea, nu numai una (…) Nu m-am regasit intre ei si de asta am plecat (…) Daca PMP vota motiunea de cenzura, ramaneam in PMP fara nicio problema (…) Stiti foarte bine ca eu am fost in PSD si am plecat si nu a fost scopul meu in viata sa trec din nou la PSD (…) Repet, eu vreau sa fie liniste in tara (…), va dati seama ca, daca nu trece motiunea, va fi circ. Eu voi vota motiunea”, a declarat deputatul Octavian Goga.

El a mai spus ca intentioneaza sa candideze pentru functia de presedinte al PSD Covasna, in momentul in care vor fi organizate alegeri pentru aceasta functie, detinuta in prezent de fostul deputat Horia Grama.

Octavian Goga a informat duminica Biroul Permanent ca a demisionat din PMP incepand cu data de 18 iunie si ca va activa in grupul parlamentar al PSD, iar la scurt timp, presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac a anuntat ca aceasta formatiune politica va depune impotriva acestuia o plangere penala pentru trafic de influenta si primirea de foloase necuvenite.

Potrivit lui Tomac, PSD i-ar fi oferit lui Octavian Goga „un loc de munca bine platit” pentru sotie.

„Este inadmisibil ca un parlamentar sa plece dintr-un partid in altul, tocmai pentru ca se folosesc asemenea practici ticaloase (…) Domnia sa a intrat in Parlament prin redistribuire, ar trebui sa aiba o minima decenta fata de ce a putut sa-i ofere PMP (…) Motivatia a fost ca i s-a promis sotiei domniei sale un loc de munca bine platit. Este o chestiune care nu mai are nimic cu politica. Este o forma de trafic de influenta si primire de foloase necuvenite”, a detaliat Eugen Tomac, aratand ca exista si alte elemente care vor fi trecute in plangerea penala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: