Din lac in put. Efectul pervers al debarcarii lui Liviu Dragnea, cine ar putea sa-i ia locul in fruntea PSD. Tudose sustine aceasta varianta

politica

 Surse citate de hotnews.ro anunta ca, daca Liviu Dragnea va fi inlocuit din fruntea PSD, o varianta de presedinte cu sanse foarte mari de succes este Gabriela Firea. Tudose i-ar fi promis lui Firea ca o sustine sa preia partidul daca se situeaza de partea sa in razboiul cu Dragnea.

„Baronii au intrat si ei in jocul negocierii interne. Vor fi chemati astazi si maine sa-si anunte sprijinul pentru o tabara sau alta, pentru Dragnea sau pentru Tudose. Ca de obicei, majoritatea se vor decide in ultimul moment si vor promite sprijin ambelor tabere. Cativa au dat semnale ca inclina in favoarea lui Tudose: Adrian Tutuianu, Nicolae Badalau, oameni importanti din PSD. Potrivit informatiilor HotNews.ro, inclusiv baronul de Olt, Paul Stanescu, ar fi schimbat tabara. Premierul Mihai Tudose ar incerca sa o convinga inclusiv pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, sa joace de partea sa, garantandu-i sprijin pentru preluarea partidului in caz ca Dragnea va fi inlaturat”, scrie Dan Tapalaga pe hotnews.ro.

Spre deosebire de scandalul Grindeanu, in care a avut un rol major, Gabriela Firea s-a tinut de data aceasta departe de conflictul dintre Tudose si Dragnea. De obicei foarte activa in studiourile de televiziune in momente critice pentru PSD, Firea nu a suflat de data aceasta nicio vorba in actualul conflict care macina PSD.

Tudose a avut grija pana acum sa aiba o relatie cat mai buna cu Firea. Chiar in seara in care declansa ostilitatilr cu Dragnea, premierul a anuntat ca intentioneaza sa treaca Arenele BNR in subordinea Primariei Capitalei.

Premierul a spus ca i-a intrebat pe Tiriac si Nastase cui ar fi date in administrare Arenele daca ar fi cumparate, iar raspunsul este simplu – Primariei Capitalei.

”I-am intrebat foarte sincer daca o luam, o ia statul inapoi, o recuperam de la cei care au… Am putea sa o luam cu bani de la buget, cu toate ca Banca nu a cumparat-o cu bani de la familiile lor, ci tot din profitul obtinut din banii romanilor. Bun, dar o recuperam sa o redam circuitului sportiv. Trecem peste. O recuperam – unde o dam, cui o dam, cine sa o aiba in administrare? Solutia cred ca este simpla – la Primaria Capitalei cred ca e cel mai bine. Cred ca doamna primar general Gabriela Firea va sti sa o puna in valoare. Este o perla in mijlocul Bucurestiului. Poate fi o baza sportiva de renume. Mai mult, noi putem organiza acolo turnee la nivel mondial”, a declarat premierul Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: