Disparut fara urma de trei luni, fugarul Sebastian Ghita are un tupeu incredibil: A depus o actiune in instanta impotriva deciziei magistratilor

news

Disparut de trei luni, fugarul Sebastian Ghita contesta in instanta al doilea mandat de arestare in lipsa emis pe numele sau.

Sebastian Ghita a contestat, prin avocat, mandatul de arestare preventiva in lipsa emis pe numele sau in cel mai nou dosar de coruptie in care este urmarit penal alaturi de sefii companiilor Asesoft si Teamnet. Curtea de Apel Ploiesti urmeaza sa se pronunte in 27 martie cu privire la contestatia fostului parlamentar, anunta Digi24.

In cel de-al cincilea dosar in care Sebastian Ghita este inculpat pentru fapte de coruptie, fostul parlamentar este reprezentat in instanta de catre un avocat de la Baroul Bucuresti, angajat de tatal sau.

Saptamana trecuta, miercuri, Tribunalul Prahova a admis propunerea DNA de emitere a unui nou mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita.

Potrivit unui comunicat al DNA, Sebastian Ghita este acuzat in acest ultim dosar ca a primit in perioada 2007 — 2014, pentru contracte atribuite de institutii si autoritati publice unor societati comerciale din domeniul IT, sume de bani cuprinse intre trei si zece milioane euro.

Acesta este cel de-al doilea mandat de arestare preventiva in lipsa emis pe numele lui Ghita. In 10 ianuarie, instanta suprema a decis definitiv emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita, in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: