Document oficial: Lia Olguta Vasilescu pune autoritatile sa ii caute pe parintii care si-au dus copiii la proteste: „Sa ne comunicati demersurile efectuate”

news

protest 4

Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului a trimis, marti dimineata, o adresa catre Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din tara in care li se solicita functionarilor informatii despre parintii care au mers impreuna cu copiii lor la proteste.

Informatia a fost publicata de Corina Bacanu pe pagina ei de Facebook, alaturi de adresa trimisa in tara.

copii

Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului se afla in subordinea Ministerului Muncii, care este condus de Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte PSD.

„Aveti de turnat vreun parinte care a mers la proteste impreuna cu copilul? Azi e promotie! Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului, institutie de altfel inexistenta atunci cand vine vorba de problemele reale ale copiilor batuti, infometati sau maltratati, s-a activat azi si a devenit brusc interesata de soarta copiilor cu parinti protestatari.

(…) Mie imi place de noul Ministru al Muncii: este atat de implicat si interesat de soarta copiilor de protestari. Caci ANPC-ul este subordinea Ministerului Muncii, acolo unde se munceste cu folos si spor. Bravo, domnule, asa se face ordine in tara asta! Ceausescule, sper ca esti mandru de urmasii tai. Am acoperit adresa de mail si datele personale, ca sa o ard pe etic”, a scris Corina Bacanu.

Aceste informatii l-au revoltat si pe fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Camelia Iuliana Radu

  este o forma de educatie de care se pare ca doamna nu a auzit, mai ales ca sambata, evenimentul a fost dedicat copiilor, pregatit pentru copii. iar copiii au fost insositi de parinti si rude, parintii au spus clar ca vor ca cei mici sa invete sa isi ceara drepturile. copiii nu se cresc departe de parinti, nu se cresc in afara vietii de zi cu zi, ci sunt integrati in tot ceea ce inseamna realitate, dar, acestea sunt concepte noi educationale despre care se pare ca doamna nu stie nimic. sa se infomeze de la cei care au absolvit mastere de stiintele educatiei si care au studiat despre sisteme educationale alternative si apoi sa isi spuna parerea. daca ar fi asa, atunci copiii nu ar mai trebui luati nici la concerte, nici la alte evenimente culturale, poate doreste sa se scoata din programa scolara si educatia civica, mai ales ca acolo le sunt predate drepturile copilului. trista aceasta atitudine, trista si greu de calificat

 • miezu

  Daca exista lege in aceasta privinta, de ce sa nu fie respectata? Toti vrem ca legile din tara asta sa fie respectate, nu? De-asta unii au iesit in piata…”Coruptia Ucide”!!! se striga acolo.

  • Radu Pascu

   Ce legătură are cu plimbarea mea și a familiei mele prin centrul orașului??? Este interzisă cumva de hoții PSD-ului? Este vreo lege care nu-mi permite mie să merg cu copii unde vreau eu într-un spațiu public??? Nu iau în calcule casino-ori, săli de jocuri, de pariuri, sex-shop-uri și bordeluri. Deci???? Despre ce dracu vorbești??? Și mai lasă marota aia cu ce se striga în piață. Este un leit-motiv la mare modă, să repetați chestia asta (de fapt este un sofism ieftin în logica normală, dar pentru voi, marii susținători analfabeți ai penalilor, este greu: voi copiați și multiplicați toate tâmpeniile!!!)

   • miezu

    Eu nu stiu ce-ai facut tu, dar erau niste unii, acolo in piata, la ore mici, cu copii de doua, trei luni in brate, care scandau jos coruptii, jos guvernu, demisia…daca tu crezi ca aia au iesit la plimbare prin centru la ora aia…treaba ta!

 • George

  Ma intreb de ce idiotii astia de la proectia copilului asculta doar de ordine? De ce parintii care scot copii la cersit n usunt amendati? Dar sar imediat la ordinul unei PSD-iste sa amendeze parinti care nu au gresit cu nimic?