Dragnea, la un pas de mazilire. Ponta anunta ca sunt deputati PSD care vor sa il dea jos din fruntea Camerei Deputatilor: „Evident, vom sustine”

politica

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, a anuntat marti ca va sustine demersurile de inlocuire a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. El spune ca si deputati din PSD vor vota pentru inlocuirea lui Dragnea.

„Evident, vom sustine initiativa – logica, fireasca – ca la conducerea Camerei Deputatilor sa vina altcineva. Dau doar exemplul legilor justitiei. Cat e Dragnea sef la Camera Deputatilor, nu se pot adopta aceste legi. Cred ca PSD poate sa nominalizeze un alt presedinte, un om care sa nu aiba dosare”, a declarat Ponta, intr-o coferinta de presa a partidului Pro Romania.

„Vine bugetul, cum il vom adopta cu Dragnea in frunte? Unii vor spune ca este penal, Dragnea va spune ca nu il lasa Soros”, a adaugat Ponta.

El s-a declarat convins ca si o parte a deputatilor PSD va vota pentru demiterea lui Dragnea. „Ii cunosc de 15 ani, mai sunt si pesedisti rationali”, a mentionat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: