„E groasa rau”. Un deputat arata cum se fura chiar in Parlament, sub nasul lui Liviu Dragnea: „E rusinos rau de tot”

politica

dragnea

Deputatul USR Iulian Bulai acuza ca facturile privind achizitiile necesare parlamentului sunt umflate. El prezeinta imagini cu suluri de hartie igienica de proasta calitate care au fost taiate in doua cu foarfeca, pentru a le inmulti.

„Aflu de pe Adevarul ca se consuma multi bani pe achizitii publice pentru Parlament. Unele cheltuieli sunt justificate, altele mai putin, altele deloc.

Pe la mijlocul lui iunie am facut aceste fotografii. Mai multe luni la rand am observat ca la mai multe bai din parlament hartia igienica este de fapt un sul de servetele taiat in doua cu o foarfeca. Nu am vrut sa postez atunci nimic, chiar daca mi se parea tare ciudata chestia.

Nici acum nu imi cade bine sa postez asemena detalii, dar cred ca e groasa rau. Adica de undeva se scurg fie bani, fie produse, de am ajuns sa folosim suluri de hartie taiate in doua cu foarecul cand totusi la parlament se folosesc 116.000 de euro pentru hartie igienica si produse sanitare.

Nu am nicio dovada, dar banuiesc ca cineva umfla facturile sau pleaca acasa cu hartia. E rusinos rau de tot. Daca am ajuns la nivelul acesta de mismasuri marunte, ce se intampla cu investitiile unde nu putem cuantifica si verifica direct achizitiile?

Pacat ca in vacanta parlamentara nu se pot scrie interpelari. Am inceput deja sa imi notez mai multe”, a scris Bulai pe Facebook.

Screen Shot 2017-07-17 at 10.43.38

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...
  • Iuga Nicolae

    Forte uriase s-au declansat sa ii dea lovitura de gratie dnei Kovesi. De la toti derbedeii se asteapta sa vina cu dezvaluiri, anonime, anchete asa zis jurnalistice, orice e bun pentru a opri caruselul devoalarii jafului din tara asta. Daca boul de roman nu pricepe treaba si crede ce spun jefuitorii si ii sprijina cu numarul lor mare inseamna ca poporul acesta e condamnat inca niste ani sa asiste nepunticios cum e jefuit si mintit pe fata si el primeste firimituri de la masa miliardarilor si milionarilor in euro, pe care ei le arunca asa in scarba si in sfidare infantilior si lichelelor patriei. Si nu vorbim de hotii unui partid anume ci de talharii de orice parte a partidelor si a celor fara partide.