Facatura PSD-ista cu Anonymous de la Romania TV primeste o replica GENIALA din partea lui Marian Godina

news

Celebrul politist Marian Godina comenteaza intoxicarea difuzata joi de Romania TV, in care un pretins membru Anonymous sustine ca tragedia de la Colectiv a fost pusa la cale de Soros pentru a-l aduce la guvernare pe Ciolos.

Godina este convins ca aceasta intoxicare va avea efect invers, spunand ca „azi am auzit o gramada de cunostinte care pana mai ieri erau indecisi in legatura cu prezenta lor la vot si care erau acum nerabdatori sa voteze”.

„Azi am primit sute de mesaje in care mi se cerea sa iau si eu parte la a indemna oamenii sa iasa la vot. Eu cred ca cel mai puternic indemn de a iesi la vot a venit ieri de la televiziunea care a difuzat acel video cu nenea ala mascat care explica o conspiratie la care am ramas mut.

Un video despre care eu cred ca a fost o gafa si care a avut exact efectul invers fata de cel urmarit de catre cei care l-au creat. Asta pentru ca a starnit indignare in randul multora care si-au simtit pur si simplu inteligenta insultata.

Cand vizionezi un astfel de clip, simti ca un program tv trebuie sa dispara din grila ta TV. Eu ma intreb ce impresie are acea televiziune despre publicul sau, din moment ce au considerat ca acel video va fi inghitit de cei care urmaresc postul. (Mie mi-a amintit de episoadele de la OTV cu o tanti cu un prosop mare pe cap care putea vorbi cu mortii si, cand facea asta, luminile din studio o luau razna ca in filmele de groaza.

Azi am auzit o gramada de cunostinte care pana mai ieri erau indecisi in legatura cu prezenta lor la vot si care erau acum nerabdatori sa voteze. Asta pentru ca s-a exagerat atat de mult cu Soros ala incat lumea a realizat pana la urma care e treaba”, a scris Godina pe Facebook.

El mai spune ca astfel s-a convins si tatal sau de „tampenia” cu Soros.

„Pana si tatal meu, care avea ceva dubii, s-a convins singur ca treaba cu Soros e o tampenie dupa ce i-am aratat articolul de mai jos in care pana si eu am fost legat de Soros. Macar de mine nu au zis ca-s fiu’su, chiar s-ar fi suparat tata. Pe ei, nu pe mama”, a incheiat Godina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: