Firea vrea sa fie PRIMAR al Capitalei Romaniei. Dragnea: „Este o varianta FOARTE buna”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi „o varianta foarte buna” pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie.

Prezent intr-o emisiune la postul Romania TV, Liviu Dragnea a fost intrebat daca Gabriela Firea este propunerea PSD pentru o candidatura la Primaria Capitalei, liderul social-democrat raspunzand ca „inca nu”. „Dar Gabi Firea poate fi o varianta foarte buna”, a completat presedintele PSD.

Liviu Dragnea a afirmat ca nu a fost luata inca o decizie, insa a subliniat importanta alegerilor locale din 2016. „Alegerile pentru Primaria Capitalei sunt extrem de importante. Nu mai sunt joaca”, a spus acesta.

De Ziua Nationala, surse din PSD au dezvaluit ca senatorul PSD, Gabriela Firea, ar fi fost inclusa intr-un sondaj preliminar pentru candidatura la Primaria Capitalei.

Potrivit unor informatii, vicepresedintele PSD s-ar afla in topul unui sondaj preliminar pentru Primaria Capitalei. Acesta este un prim sondaj, sursele PSD afirmand ca nu este singurul pentru a alege un candidat cu surse reale pentru castigarea fotoliului Capitalei, dupa ce Sorin Oprescu a fost suspendat in urma dosarelor instrumentate de DNA.

Din cate se pare, la includerea Gabrielei Firea in sondajul PSD a cantarit faptul ca aceasta, pe langa functia de realizator de televiziune, a fost si un bun manager la Trustul Intact.

Liderul PSD a anuntat, in trecut, ca social-democratii vor lansa o serie de analize, dupa Congresul partidului, prin care vor sa afle care sunt cele mai bune variante pentru candidaturile la primariile din tara, precum si pentru functiile de consilieri locali si judeteni. La inceputul lunii septembrie, Dragnea afirma ca vrea ca, pana pe 1 decembrie, sa poata prezenta lista candidatilor pentru primariile de sector din Capitala, precum si pentru primaria generala. Ulterior, liderul PSD a precizat ca sunt in curs analize, iar primele informatii precise vor veni abia la inceputul anului viitor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: