Fotografia care arata adevarata fata a PSD. Ce ii asteapta, de fapt, pe romani in urmatorii patru ani

politica

Aceasta fotografie de grup este reprezentativa pentru comportamentul noii generatii de lideri PSD. Aici se reunesc simboluri ale abuzului, nepotismului si batjocoririi legilor.

Fotografia, publicata de tolo.ro, ii reprezinta pe candidatii PSD Ilfov la alegerile parlamentare. In centru se afla Gabriela Firea, noua stea in ascensiune a PSD, care este si presedinte al organizatiei PSD Ilfov.

Cel din spatele Gabrielei Firea, cu cravata rosie, este Eduard Armeanu. Incepand de astazi, Armeanu va conduce Administratia Spitalelor, aflata in subordinea Primariei Capitalei, desi exista o decizie a ANI si doua sentinte in justitie prin care i se interzice lui Eduard Armeanu sa fie manager de spital pina in decembrie 2018. El supraevaluat de 24 de ori achizitiile la spitalul public pe care l-a condus pana recent. Iata ca acum Armeanu conduce 19 spitale din Bucuresti. Coleg de partid cu Gabriela Firea, Eduard Armeanu a fost promovat de doua ori in patru luni fara concurs. El va gestiona un buget urias, de peste 200 de milioane de euro, bani alocati anual spitalelor din Capitala.

Tot Armeanu este cel care trebuia sa verifice, din partea Primariei, activitatea lui Secureanu de la Spitalul Malaxa. Cu putin timp inainte de a porni dezvaluirile despre infractiunile lui Secureanu, cei doi s-au intalnit. Secureanu le-a spus prietenilor ca ”mi s-a cerut ceva din partea Doamnei”. Luni, 28 noiembrie 2016, cind primul articol vedea lumina tiparului, managerul de la „Malaxa” isi anunta fiecare apropiat cu care lua legatura: ”Am o inregistrare clara a intalnirii cu Eduard Armeanu, care a spus ca a venit in numele primarului Firea. ‘Eu o reprezint pe Doamna’, asa mi-a zis Armeanu”.

Celalalt personaj, aflat langa Gabriela Firea, a devenit celebru in urma cu doua zile. Este vorba despre nepoata primarului Pandele din Voluntari, Corina Bogaciu, proaspat aleasa ca deputat. Bogaciu avea de curand o mare pasiune, aceea de a poza provocator pe retelele de socializare.

corina-bogaciu2

Intr-o emisiune la Antena 3, Dragmea a prezentat-o pe Bogaciu ca fiind o tanara „foarte, foarte bine pregatita.”Corina Bogaciu a declarat la BEC ca locuieste in orasul Voluntari si este director de marketing. Presa a scris despre Corina Bogaciu ca are doar studii medii, desi aceasta a declarat la BEC ca este de profesie economist. Tanara este absolventa a Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” din Bucuresti, specializarea „matematica-informatica”. Ea a promovat examenul de bacalaureat in 2008, reusind sa obtina nota 5.35 la limba si literatura romana, 7.15 la matematica, 8.60 la biologie si 10 la educatie fizica.

bogaciu2

Armeanu, instalat in dispretul legii si al bunului-simt ca administrator al unui buget urias, si Bogaciu, promovata in Parlament pe baza relatiei de rudenie cu Firea, reprezinta doar doua exemple foarte elocvente ale modului in PSD va gestiona Romania in urmatorii patru ani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: