Gadea a declansat linsajul la adresa tinerei procuroare din dosarul lui Dragnea. Atac violent la Antena 3

news

procuror

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gadea, a lansat un atac violent impotriva tinerei procuroare Alexandra Lancranjan, cea care se ocupa de dosarul lui Liviu Dragnea.

Gadea a sapat in trecutul procuroarei si a descoperit o lucrare scrisa de aceasta in vremea in care lucra la Institutul National al Magistraturii, intitulata „Incalcarea prezumtiei de nevinovatie prin declaratii oficiale ale reprezentantilor statului roman”. Gadea a aratat-o triumfator telespectatorilor si a sustinut ca Alexandra Lancranjan si-a incalcat propriile principii.

Gadea a citit cateva fragmente disparate din lucrare sustinand ca prin comunicatele DNA privind infractiunile comise de de cei urmariti penal se incalca principiile enuntate in document, adica prezumtia de nevinovatie.

„Aceasta lucrare este minunata, o ador, nu exista cuvinte”, a spus Gadea ironic.

Apoi a trecut la atac. „Cand vezi ca cineva isi incalca in asemenea hal propriile convingeri o face din proprie initiativa, ii spune cineva? Asta este una dintre problemele mari ale Romaniei”, a acuzat directorul Antena 3.

Citeste si: Personalitate de fier. Iata cum gandeste Alexandra Lancranjan, procuroarea din noul dosar Dragnea: „Pasivitatea ucide idealurile, educa-ti liderii pasnic” – Video

Pe parcursul zilei, Antena 3 a atacat-o in mai multe emisiuni pe tanara procuroare care indrazneste sa il acuze pe Dragnea de constituire de grup infractional organizat.

Screen Shot 2017-11-14 at 15.20.48 Screen Shot 2017-11-14 at 15.20.24

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • hary

  Gunoaiele tot gunoaiele raman. Asa sunt cei de la antena 3

 • camily

  Retardatii si spalatii pe creier ce casca gura la nepotul ministresei ceausiste a culturii, SUZANA GADEA ,nu mai conteaza, dar pericolul ramane fiindca grupul asta ,mafiot din trustul puscariasului voiculescu, este sustinut de cna, alt grup de slugi ce executa ordinele de intimidare a presei independente ale ciumei rosii ,si platiti din banii nostri !

 • Alba ca Zăpada

  Domnu’ gâdea …nu va ofuscati degeaba …declarare persoane vinovate inainte ca un tribunal să le declare vinovate este apanajul dumitale . după declarațiile dumitale , dumneata ai trebui demis pentru că ai declarat vinovate persoane ( în emisiunile dtale ) fără a fi confirmată această vinovatie , exemple ? Dna Kovesi , dnul procuror general , dnul Iohannis …așa primele nume care îmi vin în minte . în emisiunile dtale i ai jignit ,împroșcat de noroi ,ai încercat să manipulezi opinia publică pentru a le crea o aură de …vinovați … Deci ,si dta ai făcut și continui să faci ( acum o ataci pe dna Lăncrănjan) ceea ce reprosezi altora …cu ce tupeu te agiti acum ?

 • SpargatorulDeBuci

  ce mai plang viermisorii rezistenti ? bai cacaiosilor gadea este si el un verme ca si voi , noi radem si voi plangeti ca PSD e la putere si este cam la 45-46 %

 • Sandor

  Dom Gadea,doamna asta la 32 ani e procuror DNA.Tu si la 70 o sa ramai ce esti si acuma:tzucalarul lui Voiculescu.

 • Ale

  Daca cineva ii baga in seama pe acesti limbrici ei se cred animale preistorice…acest gâdea, un sarlatan a unui cult care il sprijina (destul de rau credinciosilor), acest gadea este atat de pus pe ură încât stai și de gândești daca nu este bolnav psihic, în rest vomă și atât….