Gadea a declansat linsajul la adresa tinerei procuroare din dosarul lui Dragnea. Atac violent la Antena 3

news

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gadea, a lansat un atac violent impotriva tinerei procuroare Alexandra Lancranjan, cea care se ocupa de dosarul lui Liviu Dragnea.

Gadea a sapat in trecutul procuroarei si a descoperit o lucrare scrisa de aceasta in vremea in care lucra la Institutul National al Magistraturii, intitulata „Incalcarea prezumtiei de nevinovatie prin declaratii oficiale ale reprezentantilor statului roman”. Gadea a aratat-o triumfator telespectatorilor si a sustinut ca Alexandra Lancranjan si-a incalcat propriile principii.

Gadea a citit cateva fragmente disparate din lucrare sustinand ca prin comunicatele DNA privind infractiunile comise de de cei urmariti penal se incalca principiile enuntate in document, adica prezumtia de nevinovatie.

„Aceasta lucrare este minunata, o ador, nu exista cuvinte”, a spus Gadea ironic.

Apoi a trecut la atac. „Cand vezi ca cineva isi incalca in asemenea hal propriile convingeri o face din proprie initiativa, ii spune cineva? Asta este una dintre problemele mari ale Romaniei”, a acuzat directorul Antena 3.

Citeste si: Personalitate de fier. Iata cum gandeste Alexandra Lancranjan, procuroarea din noul dosar Dragnea: „Pasivitatea ucide idealurile, educa-ti liderii pasnic” – Video

Pe parcursul zilei, Antena 3 a atacat-o in mai multe emisiuni pe tanara procuroare care indrazneste sa il acuze pe Dragnea de constituire de grup infractional organizat.

Screen Shot 2017-11-14 at 15.20.48 Screen Shot 2017-11-14 at 15.20.24

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: