Gigi Becali anunta ca intra din nou in politica. Are informatii ca „din toamna vom avea un nou guvern”

politica

Milionarul Gigi Becali a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa se implice intr-o noua miscare politica pentru ca actualii politicieni „distrug tara”. El a spus ca are informatii potrivit carora „din toamna va fi un guvern nou”.

”Ma intereseaza tara mea si m-am gandit ce s-a intamplat in Romania pana acum. De 27 de ani, politicienii si politica in loc sa se reformeze si sa se faca o clasa politica natural, sa se faca o clasa politica superioara si mai buna, se deterioreaza.

In politica romaneasca sunt din ce in mai multi oameni nestiutori, neaveniti, fara nicio legatura cu a construi cu dragoste fata de Romania si de aceea s-a intamplat ceea ce s-a intamplat. Au speculat democratia punandu-si in valoare tirania lor, adica intereselor proprii, speculand democratia.

Eu vin si spun: daca Romania e in situatia in care e acum, ca nu avem oameni politici, rar gasesti politicieni de calitate, ci oameni de doi lei, oameni care au intrat in politica dupa ce au furat. Vezi Doamne, ei s-au implicat in alegeri in judetele lor si, pentru faptul ca au adus voturi, hai sa-i punem pe liste, apoi te punem si ministru, ca ai adus voturi, apoi te punem si prim-ministru.

Pentru ca s-a ajuns la stadiul asta, s-a implicat acest binom: DNA-SRI. Nu a putut sa faca curatenie, e clar ca nici binomul nu poate sa faca curatenie. Vin si spun asa: ce mai mult interes national este pentru un serviciu care trebuie sa vegheze la interesul national al unei tari decat cand vede ca clasa politica distruge tara si ca tara nu poate merge inainte si atunci aceste servicii secrete trebuie sa fie patrioti-nationalisti, cu o pregatire, ca acolo nu poti sa spui ca sunt oameni neaveniti, trebuie sa aiba studii, ca nu-i alege lumea.

Atunci, ei nu trebuie sa se implice ca sa se implice. O sa spuneti ca nu e democratic, dar orice trebuie sa facem ca sa salvam Romania. Asa, noi ne ingropam mai mult cu oamenii astia politici. Atunci am stat si m-am gandit. Eu ma pot inhama la un proiect de genul asta, de ce? Ei daca e sa formeze un partid politic trebuie sa-si aleaga un om de sacrificiu, un om cu dragoste, un om cu putere de imagine. Cand e interesul tarii nu e nimic ilegal”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

El a mai anuntat ca din aceasta toamna va fi instalat un „guvern nou”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: