I s-a facut rusine ca si-a declarat admiratia fata de Adrian Nastase. Decizia luata de playboy-ul numit de Tudose ca secretar de stat la MAE

news

Noul secretar de stat din MAE, Kristian Winzer, a restrictionat accesul publicului pe pagina sa de Facebook dupa ce in presa au aparut postari recente ale sale in care il lauda excesiv pe Adrian Nastase sau in care cerea demiterea Laurei Codruta Kovesi. Winzer se va ocupa la MAE de MCV si organizarea presedintiei romane a Consiliului UE din 2019.

Premierul Mihai Tudose l-a numit, miercuri, 9 august, pe avocatul Kristian Winzer in functia de secretar de stat la MAE. Acesta se va ocupa de MCV si organizarea presedintiei romane a Consiliului UE din 2019 in conditiile in care s-a manifestat ca un dversar al DNA si un admirator al infractorului Adrian Nastase.

Iata cateva dintre postarile sale de pe Facebook de care acum ii este rusine lui Winzer, el luand decizia de a restrictiona accesul pe pagina sa.

Intr-una dintre ele isi manifesta „pretuirea” fata de Adrina Nastase, care a fost condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie.

winzer2

In alte doua postari, Winzer cere vehement demiterea Laurei Codruta Kovesi. Winzer se va ocupa, printre altele, de ridicarea mecanismului instituit de UE privind monitorizarea actiunilor guvernamentale si parlamentare in domeniul justitiei, celebrul MCV.

winzer winzer3

Winzer, in varsta de numai 29 de ani, va lucra sub coordonarea directa a Ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Screen Shot 2017-08-12 at 12.01.20

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: