In lipsa de alte solutii, Firea l-a scos si pe Dumnezeu la deszapezire: „Ne ajuta Dumnezeu si nu va mai ninge spre seara”

news

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, face apel la Dumnezeu pentru a putea scoate Bucurestiul din nameti.

Mai inainte, Firea a acuzat greaua mostenire – vechile contracte cu firmele de salubritate, incheiate de fosta adminisitratie.

„Ne ajuta Dumnezeu si nu va mai ninge spre seara va fi doar ger, ceea ce va fi foarte placut dar macar nu mai ninge abundent si vom avea timp ca pana spre weekend sa facem o deszapezire eficienta si pe strazile laterale deci in zona a doua de interventie, si de asemenea pe toate trotuarele”, a spus Firea.

firea

Intrebata daca este multumita de modul in care s-a facut deszapezirea in Capitala, Firea a spus ca „intotdeauna este loc de mai bine”, dar ca planul de deszapezire a fost respectat si ca s-a actionat cum s-a putut in conditiile date.

De asemenea, ea a mai spus ca la activitatile de deszapezire pe strazile adiacente si trotuare vor ajuta si militari, jandarmi, detinuti, sportivi de la CSM si muncitori de la firmele de constructii din Capitala.

„Stiu ca nu s-a mai facut pana acum asa ceva, ca autoritatile asteptau sa inceapa primavara, dar exigentele au crescut si dupa ce se rezolva problema principala, si anume bulevardele si marile artere, firesc toti asteptam ca si stradutele laterale si trotuarele sa fie degajate de zapada. Prioritare sunt caile de acces la spitale, la institutii, la scoli, in statiile RATB, in refugii, in rigole. Acest lucru il facem incepand de acum”, a declarat primarul Capitalei.

Miercuri dimineata in jurul orei 4.00, o bucata de 50 de metri liniari din peretele fostei Fabrici de Bere Rahova s-a prabusit. In aceste conditii, a fost blocata circulatia rutiera, inclusiv traficul tramvaielor liniilor 32 si 23.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: ,


loading...

Comentarii: