„Institutiile anticoruptie din Romania functioneaza foarte bine” – Prim-vicepresedintele Comisiei Europene l-a pus la punct pe Tariceanu

news

Prezent la o intalnire cu cetatenii romani, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, l-a pus la punct pe Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a transmis ca in ansamblu institutiile anticioruptie din Romania „functioneaza foarte bine”.

Timmermans a fost rugat de catre un participant la discutii sa comenteze declaratiile facute de Tariceanu, cum ca in Romania ar functiona un sistem paralel de putere.

Citeste si: „I will be brutal”. Timmermans a avut un mesaj dur in intalnirile cu Dragnea, Tariceanu si Grindeanu. Ce se intampla daca isi incalca promisiunile

„Am luat nota de remarca domnului Tariceanu, evident, o nota atenta. Si, pe cat posibil, vom analiza. Eu cred ca, in ansamblu, institutiile care lupta impotriva coruptiei functioneaza foarte bine in Romania si merita sustinerea noastra. Dar sigur ca preseditele Senatului mi-a indicat acest aspect si le voi analiza foarte atent si voi cere serviciilor mele sa-mi faca un raport, pentru a nu face o greseala in privinta aceasta si iau remarcele dansului foarte in serios, intr-adevar”, a raspuns Timmermans.

Frans Timmermans se afla in vizita, in Romania. Oficialul european a avut programate intalniri cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. La finalul zilei, prim-vicepresedintele Comisiei Europene a sustinut un dialog cu cetatenii, la Muzeul National de Arta, pe teme legate de Cartea alba privind viitorul Europei, celebrarea a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma si a zece ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: