Intelegerea dintre Voiculescu si Ghita isi arata efectele. Dragnea anunta ca mai e „putin” pana la victoria impotriva justitiei

politica

dragnea3

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent, marti, in studiourile Antena 3, unde a anuntat ca „mai e putin” pana cand vor fi invinsi cei din sistem care au facut „abuzuri”. 

„Vor fi multi care vor incepe sa vorbeasca, foarte multi. Din toate zonele, au inceput sa prinda curaj. Au vazut ca eu n-am cedat”, a anuntat Dragnea.

„Aveti informatii ca vor incepe sa vorbeasca?”, a intrebat Gadea. „Da”, a raspuns Dragnea.

„Au vazut ca Parlamentul incepe sa inteleaga, ca parlamentarii incep sa prinda curaj, incep sa se formeze comisii de ancheta. Au inceput sa prinda curaj ca la CCR nu mai pot influenta presiunile.

Asteapta oamenii sa fie chemati. Se va confirma tot ce se vorbeste de luni de zile. Mai e putin pana ducem treaba la capat, mai e putin. Nu ne pot inchide pe toti. Raman suficienti care sa duca treaba la capat pentru ca mai e putin”, a adaugat Dragnea.

Dragnea se afla in studioul Antena 3 la o zi dupa ce fostul colonel SRI Daniel Dragomir a oferit interviuri atat la Romania TV cat si la Antena 3. Interviurile cu Dragomir au fost difuzate la scurt timp dupa ce Dan Voiculescu s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...
 • Tara de jeguri asistate

  priviti la acesti 2 PORCI CU FETE DE PORCI IMPUTITI care vor muri ca niste PORCI JEGOSI.

  ASTA ESTE PESEDEUL OAMENI BUNI, exact ca voi, futu-va mwortii-n gat de ASISTATI IMPUTITI CARE-I VOTATI…

 • BrangDon

  BUHAHAHAHa faceti spume limbricilor sorosisti ,escremente cu maro la botic ,mai e un pic ,spalati-va la curulet bine , PSD va va sparge intre bucute in curand , Daddy Dragnea se pregateste ,sa aveti lubrefiantu sa nu va doara fetelor si baieteilor #rezistenti BUAHAHAHAHAHa

  • Tara de jeguri asistate

   o pisham pe mama ta in gura prin kur bidoane, mtii tai de javra hoata ANAL_fabeta puturoasa si asistata.

 • Rex Rabbit

  Dacă ar avea asemenea informaţii, era datoria lui să le prezinte imediat, nu după atâta timp. Şi nu la TV, ci în faţa organelor responsabile. Altfel înseamnă că este complice. Ce zice acum sunt lucruri inventate pentru a-şi salva propria piele.