Iohannis huiduit. Cine sunt cei CINCI care au extaziat presa PSD: „Ar trebui sa fiti SPANZURATI toti”

news

Televiziunile si publicatiile apropiate de PSD au relatat intens, duminica, si cu mare satisfactie ca presedintele Klaus Iohannis a fost huiduit in timp ce sosea la Festivalul International George Enescu.

Romania TV, post controlat de Sebastian Ghita, prieten al premierului Ponta si acuzat de DNA de acte de coruptie, a relatat cu entuziasm despre huiduielile la adresa lui Klaus Iohannis.

„Pentru prima data, cuplul rezidential a fost huiduit. Imediat dupa ce au coborat din masini, mai multe persoane aflate in fata Ateneului au inceput sa arunce vorbe grele asupra noului sef de stat. Oamenii sunt suparati ca presedintele ales are un interes mult prea mare pentru deplasari si mai putin pentru educatie si problemele romanilor”, spuneau extaziati cei de la Romania TV.

Insa niciuna dintre televiziunile sau publicatiile pro-PSD nu a spus si ca numarul celor care huiduiau a fost de cinci. Cinci oameni care au venit special sa huiduie in conditiile in care Presedintia nu a anuntat programul lui Klaus Iohannis, putini oameni stiau ca acesta va sosi la Festivalul George Enescu.

Dintre cei cinci, o femeie se exprima incoerent, iar un barbat cerea sa fie „spanzurati” basistii.

„Domnul presedinte a legiferat legea sau a probat legea cu dublarea, cu triplarea sau de cinci ori salariul lor a demnitarilor. Ea se plimba, se imbraca din banii romanilor, nu se poate”, a spus femeia in fata camerelor.

Un al membru al grupului i-a amenintat pe cei de la B1 TV, nestiind ca postul a schimbat directia, fiind in acest moment pro-Ponta. „Dumneavoastra, B1, sunteti un post basist si ar trebui sa fiti spanzurati toti, voi n-aveti dreptul la viata pe pamantul asta”.

Cei cinci fac parte din grupul care a protestat si in Piata Universitatii in 2012 impotriva lui Traian Basescu. Un fost participant a declarat ca acestia erau adusi de PSD si platiti cu 50 de lei pe zi (vezi aici detalii).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: