Ironii pe internet. Cum se chema trupa rock in care a cantat Liviu Dragnea in tinerete: Celelalte Morminte. Care au fost hiturile trupei

news

In tinerete, Liviu Dragnea a cantat intr-o trupa rock alaturi de trei fost colegi de facultate, informa Rise Project intr-o investigatie despre afacerile sefului PSD in Brazilia. Pe retelele de socializare a aparut imediat un concurs despre prezumtiva denumire a trupei lui Dragnea.

Cel care a dat tonul a fost Razvan Cucui, care a scris pe Facebook ca trupa lui Dragnea se numea The Leorman.

„Printre hiturile trupei The Leorman, cu Liviu la baterie, se numarau si doua covers: ‘Steal, Lovin’ You!” si „Steal Of The Night'”, a mentionat apoi Cucui.

Iulian Tanase, de la Radio Guerrilla, a gasit si el cateva denumiri hazlii ale trupei lui Dragnea.

„Ciudata informatia ca, in tinerete, Liviu Dragnea a activat intr-o trupa rock, alaturi de amicii Sobo, Costel si Melcu’. Razvan Cucui zicea ca trupa lui Liviu se numea The Leorman, ceea ce este perfect posibil, insa mai exista si alte variante, la fel de probabile sau improbabile: Naspalm Death, Teleormanic Street Preachers, System of a Referendown, Sfinti Experience, Celelalte Morminte, Dead Zeppelin, Bombonick Cave & The Bad Seeds sau chiar Zappa cu Trei Iezi.

Mai ramine sa aflam ca, in tinerete, Dragnea a scris poezie, a pictat, a facut balet si asa mai departe, pentru ca, brusc, sa ne uitam la mustata lui ca la o constanta tragica a chipului barbatesc (vorba lui Llorca), nicidecum ca la ceva care ar trebui ras(a) de pe fata politicii”, a scris Tanase pe Facebook.

Rise Project a dat publicitatii, miercuri, o ampla investigatie privind afacerile din Brazilia ale sefului PSD alaturi de fostii sai colegi de facultate si de trupa rock. „Totul a inceput in 2010 cand Mugurel Gheorghias, zis “Melcul”, fost coleg de facultate si de trupa rock cu Liviu Dragnea, a infiintat in orasul brazilian firma M&J Investimentos Turisticos LTDA”, scriu jurnalistii de la Rise Project. Investigatia poate fi citita integral aici.

Foto: Reddit Romania

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: