O noua izbucnire isterica in PSD dupa declaratiile lui Iohannis de la Craiova: „Tudose joaca in filmul tau. Esti o rusine pentru aceasta tara si pentru acest popor”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu are o noua izbucnire isterica, extrem de violenta la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca „pesoanele penale” nu au ce cauta in functiile inalte din stat.

„Iata DOVADA ca TUDOSE joaca in filmul lui IOHANNIS! Sa analizam afirmatiile lui Iohannis de acum cateva minute:

1. „M-ati intrebat de remaniere. Cred ca premierul e de buna credinta si doreste o echipa performanta.”
Alaturi de odele pe care propaganda Noii Securitati i le aduce BRUSC lui TUDOSE, ce ai spus acum e DOVADA cea mai clara ca Tudose joaca in filmul tau!

2. „Inteleg ca domnia sa va face un test total astazi, putin mai tarziu.”
DA, va face testul total asupra caruia ati convenit! Daca nu s-a putut sa-i pacaliti pe romani la alegeri, le furati acum VOTUL! Misiunea pe care i-ati trasat-o lui TUDOSE e simpla: fie da jos „PENALII” si transforma PSD in USR 2, in „Partidul MEU”, fie isi da demisia si incerci tu iar sa-ti pui „Guvernul TAU”! E limpede pentru orice om cu minte in cap! In acest moment, important e sa nu devina PSD „Partidul TAU”! O spun raspicat!

3. „Eu am discutat cu premierul si mi-a prezentat optiunile domniei sale, dar aceste lucruri nu le voi anunta eu. E treaba altora.”
E minunat ca a discutat premierul PSD cu tine inainte sa discute cu PSD. Lucrurile, sper, sunt clare acum pentru toata lumea! Tudose e omul tau in PSD!

4. „Daca si acest Guvern ar cadea, atunci cu siguranta ar trebui sa imi pun intrebarea la modul extrem de serios daca PSD mai are capacitatea sa guverneze. Deocamdata nu suntem in aceasta situatie.”
EXACT ce spuneam: devine PSD „Partidul MEU” daca cedeaza la mizeria cu „PENALII” sau incerci tu iarasi sa confectionezi „Guvernul MEU”, cum ai mai facut-o speculand ORIBIL o tragedie! Repet pentru persoanele rationale din CEx: ESENTIAL e la acest moment sa nu devina PSD „Partidul MEU”! Nu picati in CAPCANA lui Iohannis!

5. „In ceea ce priveste persoanele cu probleme penale, aceste persoane nu au ce cauta in functiile statului. In politica nu exista prezumtia de nevinovatie asa cum exista in justitie.”
Mai, DEZASTRU NATIONAL, prezumtia de nevinovatie e in CONSTITUTIA ROMANIEI”, la respectarea careia cica ar trebui sa VEGHEZI tu! Esti o RUSINE pentru aceasta tara si pentru acest popor! Constitutia Romaniei, Art. 23, (11): Pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare, persoana este considerata nevinovata”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Foto: Inquam Photos

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: