La televiziunea mafiotului Ghita, inculpatul Dragnea lupta pentru „dreptate”: „Eu si Gabi Firea nu vom ceda”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Romania TV ca va lupta alaturi de Gabriela Firea impotriva „grupurilor de interese” din jurul Primariei Capitalei.

Dragnea nu a nominalizat nicio persoana sau firma care din aceste grupuri de interese care ar face presiuni asupra Gabrielei Firea. De altfel, Firea nu a depus nicio plangere penala impotriva unor astfel de actiuni, daca acestea exista. Firea a amenintat doar ca isi da demisia, intr-o noua tentativa de victimizare.

„Gabi nu pleaca acasa. Am vorbit subiectul asta, mi-a spus si mie Gabi Firea lucrul asta. Nu cedam. Eu am spus un lucru printre altele — ca accept riscurile, dar nu accept executiile. Si n-o sa le acceptam. Am discutat cu Gabi Firea dinainte de a decide eu ca ea este candidatul nostru, in timpul campaniei, dupa alegeri. I-am spus mereu sa se astepte la o presiune foarte mare din partea unor grupuri de interese construite in si in jurul Primariei Capitalei. Le-am spus acest lucru si primarilor de sector si ca vor avea toata sustinerea mea si, fiind cinstiti, ca trebuie sa mearga inainte. Sunt absolut convins ca exista presiuni foarte mari. Sunt absolut convins ca exista si amenintari foarte mari. I-am spus lui Gabi foarte clar sa transmita astea la institutiile de specialitate”, a declarat Dragnea la Romania TV.

Potrivit liderului PSD, „aceste presiuni se refera la a perpetua niste lucruri incorecte care se reflecta intr-o viata mai scumpa pentru bucuresteni”.

„De exemplu, scandalul ELCEN — RADET. (…) Nu este numai o chestiune politica. O sa ne uitam cu atentie daca nu cumva sunt niste interese care nu sunt neaparat din Romania. Cred ca cineva vrea sa preia furnizarea energiei termice din Bucuresti”, a sustinut Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: