Mafia PSD trece la actiune. Un jurnalist a fost amenintat de un puternic clan din PSD, foarte apropiat de Liviu Dragnea

politica

Jurnalistul Catalin Pena anunta ca a primit amenintari din partea deputatului PSD Alexandru Stanescu. Acesta este fratele lui Paul Stanescu, presedinte al PSD Olt si senator.

Pena a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a fost amenintat de deputatul Stanescu.

„Tocmai am fost amenintat, telefonic, de clanul Stanescu din Olt. De deputat, nu de frati-su, senatorul si fostul presedinte CJ Olt! Cica ‘Ba, bietelule, o sa ai de a face cu mine!'”, a scris Pena.

Jurnalistul intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva deputatului PSD.

Fratele deputatului PSD Alexandru Stanescu, senatorul Paul Stanescu, este unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Liviu Dragnea. Numele lui Paul Stanescu a fost intens vehiculat de catre presa apropiata de PSD pentru postul de ministru al Agriculturii.

Dupa alegerile din 11 decembrie a intrat in parlament, tot de pe lista PSD Olt, si un afacerist foarte apropiat de cei doi frati, Dan Ciocan.

Ziarul Adevarul scria in octombrie 2014 ca firma care i-a adus lui Dan Ciocan cea mai mare parte din avere este SC T Dancor Romconstruct SA. Numai in anul 2011, firma fratilor Ciocan, cunoscuti ca “regi ai asfaltului”, originari din comuna Rotunda-Olt a incasat de la Consiliul Judetean Olt, condus de bunul lor amic Paul Stanescu, nu mai putin de opt miliarde lei vechi pentru deszapezirea drumurilor judetului, un an mai tarziu – alte 9,2 miliarde lei vechi, iar in 2014 – 10 miliarde lei vechi. Fratele lui Dan Ciocan, Cornel, a fost condamnat in octombrie 2013 de Tribunalul Bucuresti la opt ani de inchisoare cu executare, sentinta nefiind insa definitiva. Dosarul se afla acum la Curtea de Apel Bucuresti. In aprilie 2015, ziarul Adevarul scria ca DNA ar fi demarat o ancheta in care sunt vizate firmele din agricultura controlate de Dan Ciocan, Paul Stanescu si Alexandru Stanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: