Marele „jurnalist” Mihai Gadea, umilit in propria emisiune. I s-a demonstrat in fata cat de slugarnic se comporta fata de Liviu Dragnea si Tudose – Video

news

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a fost pus la punct de catre presedintele PNL, Ludovic Orban, in momentul in care a incercat sa-l ia la rost pe ligeral pentru ca nu face nimic impotriva „abuzurilor” procurorilor. Orban i-a dat catvea exemple despre cum ar fi trebuit sa se poarte in interviurile pe care le-a luat liderilor PSD.

Gadea l-a acuzat pe Orban ca a facut „blat” pentru ca nu ii ataca pe procurori.  „Domnule Gadea, dumneavoastra m-ati chemat pe mine aici ca sa ma certati?”, a reactionat Orban.  El l-a pus imediat la punct pe Gadea: „Nu cred ca ati discutat cu domnul Tudose despre implicarea fiicei sale in afaceri din domeniul energiei sau despre angajarea sotiei sale intr-o firma care a avut contracte publice. Nu cred ca l-ati intrebat pe domnul Dragnea despre implicarea baiatului domniei sale in afaceri cu porcii sau in alte afaceri. Din cate tin eu minte, in interviuri pe care le-ati facut cu ceilalti lideri politici, v-ati referit la chestiuni care afecteaza viata de zi cu zi a romanilor, nu la chestiuni care afecteaza viata lor personala.”

Iata dialogul:

Gadea: Pare ca ati facut un blat, domnul Orban.

Orban: Un blat cu cine, domnul Gadea?

Gadea: Nu stiu, in conditiile in care cineva va scoate din cursa electorala nedrept, va face un dosar nedrept.
Orban: Si ce credeti ca as putea sa fac in situatia asta, domnul Gadea?

Gadea: Mie mi se pare ca daca unui presedinte de partid i se poate intampla asta, unui om simplu i se poate intampla sa fie calcat in picioare asa cum este in fiecare zi, iar cine nu raspunde in aceasta tara sunt cei care fac abuzuri. Iar dumneavoastra spuneti ca nu umblati dupa razbunari. Dumneavoastra va ascultati?

Orban: Nu cred ca rolul unui om politic este acela de a se rafui cu procurorii.

Gadea: Mi-e teama ca nu intelegeti subiectul. Despre dreptate e vorba, domnule Orban.

Orban: Domnule Gadea, dumneavoastra m-ati chemat pe mine aici ca sa ma certati?

Gadea: Da. Eu va platesc pe dumneavoastra.

Orban: Nu cred ca ati discutat cu domnul Tudose despre implicarea fiicei sale in afaceri din domeniul energiei sau despre angajarea sotiei sale intr-o firma care a avut contracte publice. Nu cred ca l-ati intrebat pe domnul Dragnea despre implicarea baiatului domniei sale in afaceri cu porcii sau in alte afaceri. Din cate tin eu minte, in interviuri pe care le-ati facut cu ceilalti lideri politici, v-ati referit la chestiuni care afecteaza viata de zi cu zi a romanilor, nu la chestiuni care afecteaza viata lor personala.

Gadea: Sunteti foarte simpatic.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: