Martin Schulz, posibil viitor cancelar al Germaniei, jignit grosolan de partenerul sau din Romania, Liviu Dragnea. Seful PSD il acuza de minciuna

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, marti, ca Martin Schulz, contracandidatul Angelei Merkel pentru postul de cancelar al Germaniei, i-ar fi spus personal ca „daca as fi fost la voi, si eu as fi fost la demonstratii”.

„N-am avut placerea si onoarea de a vorbi cu domnul Schulz, ma abtin cu greu. Am fost sfatuit sa ma abtin pana se termina alegerile din Germania”, a declarat Liviu Dragnea.

Martin Schulz a fost duminica intr-o vizita electorala la Wiesbaden, oras din landul Hessa (vestul Germaniei). Acolo a fost interpelat de un roman, care vrut sa stie daca isi mentine mesajul de sustinere pentru Liviu Dragnea.

„Dl. Liviu Dragnea voia sa modifice legi care ar fi micsorat pedepsele pentru faptele de coruptie. Dumneavoastra ati facut un videoclip de sustinere a dlui Dragnea in alegeri….Intrebarea mea este: ce le transmiteti romanilor din Germania si din Europa in legatura cu modificarile de lege propuse, care prevedeau reducerea pedepselor pentru fapte de coruptie? Si cum va pozitionati referitor la Liviu Dragnea ca persoana politica?”, a intrebat Irimia Balasz.

„Va spun acum 3 puncte, pe care le-am transmis si domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut gresite. Si daca as fi fost la voi, si eu as fi fost la demonstratii. Coruptia trebuie eliminata de la radacini si daca in partidul meu exista corupti, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afara un vicepresedinte din fractiunea mea, Adrian Severin (2011), exact pentru asa ceva”, a raspuns Martin Schulz.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: