Minune, Oana Stancu a ramas fara voce. Video, iata cum s-a chinuit sa isi tina emisiunea de vineri seara

news

stancu

Oana Stancu Zaharia, una dintre cele mai agresive realizatoare de la Antena 3, a ramas fara voce. Sau, mai exact, abia mai reuseste sa vorbeasca, cu un glas pitigaiat si si cu un ton foarte jos.

Oana Stancu vorbeste de obicei foarte tare, ascutit, fiind una dintre cele mai agresive aparitii de pe posturile de stiri. Vineri, insa, realizatoarea TV avea o voce pitigaiata si foarte amuzanta.

Oana Stancu este maritata cu deputatul PNL Daniel Zamfir. Acesta este prezent foarte des in studiourile Antena 3. De obicei foarte agresivi cu liberalii, reprezentantii PSD nu indraznesc insa nici macar sa il contrazica pe Zamfir, de teama ca vor nimeri apoi in vreo emisiune cu Oana Stancu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...
  • Cata Jo

    o felatie mai agresiva de la VoiCuLescu sau de la „maimutoiul cu pene” zis si mircia Labea..:… chiar el ..?? ceva de genul : ” asta seara ne-o luam in familie””…??? Latrina3 e aici ??

  • aurel marcu

    -oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani.
    Trimite un e-mail cu textul”info”la pacurarucostica1963@gmail com