Nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i miroase. Cristoiu are emisiune la televiziunea fugarului Sebastian Ghita

news

cristoiu

A avut emisiune la Antena 3, a fost invitat de serviciu la B1 TV si la Realitatea TV, iar acum a ajuns la televiziunea fugarului Sebastian Ghita. Ion Cristoiu a ajuns si la Romania TV, unde va realiza o noua emisiune.

Este vorba despre emisiunea Romania lui Cristoiu, difuzata duminica de la ora 21.00, de Cristoiu alaturi de Letitia Zaharia. Prima editie va fi duminica, 19 martie, scrie Pagina de Media.

„Nu va fi platit pentru emisiunile pe care le va face aici. A fost conditia pe care a pus-o pentru a se alatura postului”, a tinut sa precizeze Letitia Zaharia, joi seara la Romania TV.
cristoiu

Postul Romania TV a facut anuntul in stilul caracteristic. Cu mai bine de o ora inainte de „marele anunt”, pe burtiera postului au rulat titluri precum: „Romania TV a facut mutarea anului”, „Anuntul serii in televiziune”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...
  • Maria

    Cine se aseamana se aduna.Era de asteptat deoarece de peste un an de zile „macae” aproape seara de seara la acest post si-l barfeste pe presedinte.Probabil,ca asteapta ordin pentru porcairea presedinteleui in vederea „demiterii” de catre acesti comunisti.

  • Terzi Petre

    Se dovedeste inca odata ca este seful lichelelor lui Liiceanu !

  • Stanciu Stan

    dupa ce i-a bacalarit pe corupti pe timpul lui basescu acum se pupa pe gura cu ei, merge pe ideea care plateste mai bine! prosti sunt aia care se uita la el