Panica printre slujbasii penalilor: „Reactia Presedintiei anunta evenimente majore, tulburari de natura sa schimbe ordinea constitutionala”

news

Sorin Rosca Stanescu, una dintre figurile prezente frecvent la Antena 3 si Romania TV, sustine ca vor urma in curand „evenimente majore” pe scena politica.¬†Aceasta ar fi explicatia pentru pozitia pe care purtatorul de cuvant al Presedintei, Madalina Dobrovolschi, a avut-o marti fata de recentele evenimente in care este implicat Liviu Dragnea.

„Vor urma evenimente majore, tulburari de natura sa schimbe ordinea constitutionala asa cum a rezultat din ultimele alegeri. Este vizata majoritatea guvernamentala, se urmareste schimbarea guvernului.

Presedintele¬†Iohannis a iesit pentru a spune 2 lucruri. Unu: ca nu este implicat sub nicio forma in ceea ce urmeaza sa se intample si doi: pentru a spune ca nu exista stat paralel in Romania”, a declarat Stanescu la Antena 3.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, a declarat marti ca in tara noastra nu exista un stat paralel, aceasta fiind o formulare folosita de persoane care au probleme cu Justitia, ea subliniind ca beneficiarul unui sistem sanatos de stat de drept este societatea.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, isi doreste o Justitie independenta si puternica, beneficiarul unei Justitii independente si puternice este societatea. (…) In Romania nu exista un stat paralel, aceasta formulare este o inventie a celor care au probleme cu Justitia. (…) Un beneficiar real al unui sistem sanatos atunci cand vorbim despre stat de drept si Justitie independenta nu poate fi decat societatea, societatea este cea care beneficiaza atunci cand statul de drept functioneaza asa cum trebuie si cand avem o Justitie independenta”, a spus Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: