Ponta anunta cum va contribui la distrugerea PSD in urmatorii doi ani: „Acum este condus de feudali analfabeti si aroganti”

politica

Victor Ponta publica un nou mesaj foarte critic la adresa actualei conduceri a PSD. El spune ca liderii PSD folosesc partidul, guvernarea si parlamentul „doar pentru bani, putere si protectie in fata legii”.

Ponta mai arata ca PSD a ajuns sa fie condus de „traseisti de la PD si PRM, de feudali analfabeti si aroganti”.

„Am intrat in PSD -ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul care a dus Romania in NATO si in Uniunea Europeana / am condus PSD -ul si Guvernul care in 2012-2015 a scos Romania din dezastrul economic si social al ‘epocii Basescu’!

Acum ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti de la PD si PRM, de feudali analfabeti si aroganti, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false , lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat !

Ca si majoritatea covarsitoare a a celor care au votat in Decembrie 2016 sunt dezamagit si indignat sa vad cum este abuzat acum votul meu – Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii – si apoi dupa ei ‘potopul’.

Este foarte pacat – daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza – o alternativa! Asta voi face in 2018-2020”, scrie Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: