Ponta baga raca intre Tudose si Dragnea. Il lauda pe premier si acuza numiri in Guvern pe „criterii de slugarnicie fata de ‘Seful Suprem’ sau de apartenenta la Tel Drum”

politica

Victor Ponta isi manifesta satisfactia fata de succesul repurtat de Mihai Tudose in fata lui Liviu Dragnea in privinta impozitului pe cifra de afaceri. El tine sa spuna ca o guvernare eficienta „se face doar cu autoritatea Prim Ministrului”, „si cu ministri pusi pe criterii de competenta (nu de slugarnicie fata de ‘Seful Suprem’ sau de apartennta la TelDrum sau CJ Teleorman)!”

„Ma bucur ca ratiunea a castigat si nu se schimba sistemul de impozitare – sper ca Premierul Tudose sa ‘ingroape’ si cealalta traznaie numita ‘impozitul pe gospodarie’!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativa si de un ANAF nepolitizat care sa combata evaziunea fiscala.

Mai sper sa terminam cu acest sistem care face numai rau unei bune guvernari – Dragnea anunta in fiecare zi de la Partid cate o gogoasa umflata ca sa arate ca el e ‘Seful’ si Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpira sa o respinga cat mai delicat ca sa nu se supere prea tare!

O guvernare eficienta se face doar cu autoritatea Prim Ministrului acceptata si respectata, cu masuri economico- fiscale stabile si predictibile si cu ministri pusi pe criterii de competenta (nu de slugarnicie fata de ‘Seful Suprem’ sau de apartennta la TelDrum sau CJ Teleorman)!”, a scris Ponta pe Facebook.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei, ca impozitul pe cifra de afaceri nu va fi introdus, el spunandu-le jurnalistilor sa considere subiectul inchis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: